-->

Nazarineanul omniprezent


Nazarineanul a fost creat din legende și identități furate și din niște învățături contradictorii, ipocrite și lipsite de orice fel de sens ori valoare. Nu cred că a existat vreodată în întreaga istorie vreun caracter care să fie pe atât de fictiv pe cât e idiotul de nazarinean și, datorită faptului că este o minciună, acesta se poate metamorfoza în acord cu epoca în care se află.

A fost inventat pentru a fi o distragere pentru populație și nimic mai mult, cu intenția de a îndepărta toată cunoștința și puterea spirituală din rândul populației, pentru ca aceasta să stea bine mersi în mâinile „celor aleși,” spre detrimentul omenirii ca întreg.

Creștinismul a supraviețuit pentru că acesta întotdeauna se adaptează fiecărei epoci în parte, după cum se întâmplă chiar și azi. În cele din urmă biserica creștină a admis într-un mod insidios că Pământul nu este plat. Dacă n-ar fi făcut acest lucru, n-ar fi supraviețuit sub nicio formă. Acesta nu este decât un exemplu din nesfârșita listă de exemple.

Acum nazarineanul și-a pus o față new age. Dintr-o dată, învățăturile despre Zeii păgâni și cunoștințele antice îi sunt atribuite nazarineanului. Nu contează dacă aceste învățături vin din Egiptul Antic sau vreo altă țară păgână antică, acestea îi sunt atribuite caracterului evreiesc (există și indivizi cu un IQ din două cifre care merg pe atât de departe în prostia lor încât să afirme că nazarineanul ar fi fost un „faraon”).

În anii 60-70, acesta a fost un hippy ideal. Acum e marele învățător al acestei mișcări new age, în care bineînțeles că sunt incluși îngerii nefaști și misticismul iudeo-creștin.

În timpul cruciadelor, nazarineanul a fost marele războinic creștin, conducător al armatelor creștine în misiunea lor de masacrare a tuturor celor care le ieșeau în cale – „înainte soldați creștini!” Acesta există și prin islam, numai că de data asta nu mai este „fiul lui dumnezeu” ci un profet.

Acesta pare să fie peste tot, conformându-se fiecărei tendințe și culturi. Nu trebuie decât să proptești această victimă profesională de două bețe încrucișate și … hocus pocus, scena e gata. Singurul lucru care este real în ceea ce-l privește pe acest clovn omniprezent, sunt învățăturile suicidale gândite astfel încât să transforme întreaga societate în niște sclavi maleabili. Mesajul din spatele nazarineanului nu se schimbă niciodată.

Este analog unei rozătoare care pare să fie inofensivă și inocentă, dar care transmite paraziți letali care infestează întreaga comunitate, după cum s-a întâmplat cu Ciuma Neagră din Evul Mediu.

Tocmai pentru că este fictiv, acesta poate fi modelat în absolut orice vor ei, atâta timp cât acest lucru este făcut pe nesimțite. Acesta poate fi orice, oricând, oriunde. Pe de o parte este celibatar și „fiul lui dumnezeu”. Pe de altă parte, pentru a se adapta zilelor noastre în care sexualitatea este acceptată, spun că acesta a avut relații sexuale cu Maria Magdalena.

Date fiind noile cunoștințele despre Orientul Îndepărtat care acum sunt populare în occident, bineînțeles că de acum se spune că acesta sa aflat acolo de la vârsta de „13 ani până la 30”; întrucât nu există nicio însemnare scrisă nicăieri în istorie, aceștia sunt liberi să inventeze tot ceea ce doresc. În felul acesta îi pot atribui nazarineanului o mare parte din învățăturile orientale și astfel să afirme că „totul este una”. Da, da „totul este una” până când cineva îl menționează pe „Satan,” moment din care iasă fie tăgăduire, fie defensivă din aceste glume ieftine.

Datorită faptului că homosexualitatea devine din ce în ce mai acceptată, acum apar părți din evanghelia după Ioan – care au fost în mod convenabil șterse – în care se afirmă că acesta ar fi avut relații sexuale cu un alt bărbat (dintre apostoli). Nazarineanul poate fi orice, oricând, oriunde.

Nazarineanul niciodată n-a dat un răspuns direct la nicio întrebare. În felul acesta biblia poate bocăni în stânga și-n dreapta, după cum îi prinde bine la fiecare. Pildele acestuia se potrivesc fiecărei situații, în orice epocă, pentru că nu spun nimic concret. Acestea pot fi interpretate în 100 de feluri diferite. Nu trebuie decât să-l pui pe băț, după care te poți pune pe pălăvrăgit.