-->

Adevăratul scop al programului creștin

* Goy – cuvânt derogatoriu în ebraică, pentru toți ne-evreii; animal, necurat. 
** Goyim – plural pentru ”goy”. 

Citat din talmud:
Sanhedrin 59a: ”A dezvălui unui Goy* ceva despre relațiile noastre religioase ar fi aidoma cu uciderea tuturor evreilor, căci dacă Goyim** ar cunoaște ceea ce noi propovăduim despre ei, ne-ar ucide în drumul mare.”

Cu îndeajuns de multe cercetări, creștinismul împreună cu cohortele sale pot fi sumarizate, descoperindu-le adevăratul scop. Până și martorii lui iehova cunosc adevărul despre toate originile Păgâne ale sărbătorilor xine, cum sunt crăciunul și paștele. Însă aceștia sunt înșelați în ceea ce îl privește pe nazarinean, întrucât în realitate acesta este un CONCEPT furat din peste 18 Zei Păgâni care au fost crucificați sau spânzurați de copaci, cum e cazul lui Odin. Totul în programul creștin este FALS, FURAT, CORUPT și CONTRAFĂCUT!

Întregul scop al creștinismului este acela de a PREGĂTI Neamurile pentru a fi supuși, închinători și sclavi perfecți pentru maeștrii evrei într-o Nouă Ordine Mondială, în care evreii ar avea control total – asta dacă oamenii nu se trezesc la timp și nu pun capăt acestor lucruri.

După cum se poate observa din articolele de pe acest website, panteonul cu Zeii Gentili/Păgâni au fost înlocuiți cu arhetipuri evreiești FICTIVE; acest lucru a fost realizat cu ajutorul programului creștinismului. Și odată cu asta, evreii au dobândit un statut special pe care nu îl meritau – statutul de a fi ”aleșii lui dumnezeu”. Toate acestea au efecte subliminale, în sensul că creează o gândire de sclav, una sacrificatoare de sine și o mentalitate de servitor în victimele sale (Neamurile), care sunt gata să accepte ca evreii să preia controlul. Arhetipurile fictive evreiești – cum este nazarineanul – creează o asociere subconștientă puternică cu ceea ce este cunoscut drept ”partea dumnezeiască a creierului”, transferând atitudinea de închinător către evrei, a căror singură intenție este aceea de a conduce lumea. Nu există NIMIC spiritual în creștinism. Biblia nu este decât o istorie FICTIVĂ a evreilor și o blasfemie intensă la adresa Zeilor Neamurilor și a Adevăratului Nostru Zeu Creator Satan – care apropo, înseamnă ”inamic” în ebraică. Dovedim toate aceste lucruri în acest website.

Citat din talmudul evreiesc:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: ”Când vine mesia, fiecare evreu va avea 2800 de sclavi.”

Ca și completare a lucrărilor subliminale, Neamurile sunt amenințate să nu se implice în ”ocult” și prin asta îndepărtând toate puterile minții și ale sufletului din rândul populației, în timp ce aceste cunoștințe și puteri oculte sunt ținute în cercurile conducătoare ale maeștrilor evrei, pentru abuz și exploatare totală a Gentililor. Deoarece orgasmul sexual este calea spre putere și avansare a sufletului, doctrinele creștine au lucrat neobosite pentru a îl suprima. Creștinismul le trâmbițează credincioșilor cum că acestea nu sunt nimic altceva decât o posesie. Mintea, sufletul și trupul lor aparțin lui ”iehova” – care în adevăr sunt conducătorii evrei de top și care sunt adepți ai puterii oculte.

Citat din talmud:
Nidrasch Talpioth, p 225-L: ”Iehova a creat ne-evreii în formă umană pentru ca evreul să nu fie servit de fiare. Prin urmare, ne-evreul este un animal în formă umană și osândit să îl servească pe evreu zi și noapte.”

Seph. Jp., 92, 1: ”Dumnezeu le-a dat evreilor putere peste averile și sângele tuturor Națiunilor.”

Denigrarea femeilor în aceste programe evreiești este din nou o încercare bolnavă, sucită, perversă și bineînțeles subliminală, de a suprima sexualitatea umană și prin urmare să deposedeze Neamurile de puterea ocultă. Aceasta își are originile în învățăturile ”Shakti” din Orientul Îndepărtat, care reprezintă aspectul feminin (subconștientul și puterea kundalinică) a sufletului uman. Aspectul masculin este partea dreaptă și logică a creierului. Aceste două părți trebuie să lucreze împreună pentru a se putea dobândi rezultate materiale – care este și scopul disciplinelor yoga. Prin suprimarea părții feminine a creierului, puterile minții și ale sufletului sunt complet inactive și inaccesibile.

Placa Ouija, astrologia, precum și alte forme de divinație au fost de asemenea suprimate cu strictețe, în încercarea de a ne împiedica, pe noi Neamurile, să comunicăm cu ADEVĂRAȚII noștri Zei – care la rândul lor au fost blasfemiați într-un mod rușinos și hidos, după care au fost etichetați ca ”diabolici”. Zeii noștri au fost victimele filmelor de groază ale Hollywood-ului evreiesc, precum și a altor teme denigrante și insultătoare, prin care Neamurile au fost înșelate și determinate să îi batjocorească, blesteme și să se teamă de Zeii lor, iar pe de altă parte să lucreze la propria lor distrugere, plătind nu numai cu trilioane și trilioane de dolari, ci și cu energie psihică. Evreii au o lungă istorie de amăgire a Gentililor, făcându-i să plătească pentru propria lor distrugere și ruinare. Războiul din Irak este un exemplu clar al acestui joc evreiesc: mii si mii de tineri și tinere americane și din multe alte țări, inclusiv din România, au murit sau sunt schilodiți pe viață – toate pentru Israel.


NEAMURILE TREBUIE SĂ SE TREZEASCĂ!!!!