-->

Adevărul despre „isus hristos”


Mulți dintre voi care vizitați acest website știți că nazarineanul este un arhetip evreiesc fictiv, căruia Gentilii să i se închine ca niște sclavi. Mai presus decât orice, nazarineanul este o distragere pentru a împiedica omenirea să avanseze spiritual și să lucreze pentru a-și împuternicii sufletele. Caracterul fictiv „isus” a fost inventat din CONCPTE spirituale originare din Orientul Îndepărtat, cum e alchimia spirituală, energia kundalinică (Șarpele lui Satan) și ceea ce este cunoscută numele de „putere vrăjitorească,” „chi,” „forță vitală”. Adevărul să fie cunoscut: noi ne salvăm propriile noastre suflete prin avansarea spirituală și prin activarea acestei puteri. Nazarineanul acționează ca niște bețe în roată și împiedică oamenii din a face ceva spiritual și ține omenirea înrobită prin trăirea unei existențe strict materiale. Creștinii n-au ce comenta aici pentru că ei nu cunosc adevărata spiritualitate. N-au experimentat-o. Câți creștini sau câți pastori/preoți creștini pot face o diagramă a sufletului uman?

Când ochii îți sunt deschiși și când ești conștient de conceptul puterii vrăjitorești, poți vedea cu claritate felul în care acest caracter a fost inventat.

Caracterul fictiv al nazarineanului:
  • a fost folosit pentru a îndepărta toată cunoștința spirituală și pentru a o înlocui cu arhetipuri, orașe și sate evreiești și alte gunoaie evreiești pur fictive. Expresiile tâmpită „isus salvează” și „născut din nou” au fost răstălmăcite și atribuite acestui caracter fictiv. Cu alte cuvinte, proștii au fost amăgiți să creadă că acest caracter se va ocupa de întreaga lor situație spirituală atâta timp cât ei se conformează agendei dictate de preoții și pastorii creștini și de edițiile revizuite ale „sfintei scripturi”. Acest lucru îi împiedică pe creștini (musulmani, etc.) să lucreze la avansarea sufletelor lor. Nu există absolut nimic spiritual nici în nazarinean și nici în programul creștin inventat de evrei. 
  • caracterul „isus” a fost folosit pe post de polițai al gândurilor creștinilor, pentru control deplin. Războaie după războaie au fost purtate din cauza interpretărilor diferite ale acestui program. Dacă inamicul controlează lucrurile din mintea populației, atunci inamicul controlează populația!
  • din moment ce nazarineanul este fictiv, fiecare îl poate interpreta după cum vrea. Acesta poate imita orice afirmă sau dictează moda vremii. Se poate schimba cu timpul și se conformează oricărei agende. Nu se diferențiază cu nimic de biblia iudeo-creștină care conține versete contradictorii, astfel încât să poată lua apărarea oricui.


Este timpul ca toată lumea să se trezească din corupția spirituală care a dejucat omenirea pe tonul a trilioane și trilioane de dolari, a damnat suflete, a provocat războaie interminabile și nenecesare și a ținut știința îndărăt (în mod periculos de mult), împreună cu toate celelalte urâciuni provocate de paraziții cușer. Programul creștin, împreună cu doctrinele hidoase ale islamului, au împiedicat și oprit omenirea din avansarea spirituală. Aceasta este o cauză majoră a suferinței omenirii ca întreg.

Fiecare eveniment din viața nazarineanului are la bază câte un CONCEPT, FURAT ȘI CORUPT DIN RELIGIILE PĂGÂNE CARE AU PRECEDAT CREȘTINISMUL.

În mod original, nașterea nazarineanului ar fi avut loc într-o peșteră, nu într-un grajd. „conform tradiției creștine timpurii, isus a fost născut într-o peșteră care era folosită pe post de grajd.” 1
Multe doctrine care au precedat creștinismul, cum e cea a taoismului, spune că glanda pineală este situată într-o „peșteră”. Există o zonă în creier în care este localizat acest centru spiritual important și care apare precum o scobitură și care este lăcașul acestei glande; din nefericire aceasta este defunctă în majoritatea oamenilor. Glanda pineală este o cheie foarte importantă în deschiderea sufletului și dobândirea conștiinței expandate, împreună cu abilitățile psihice.

Apoi cică au mai fost „cei trei magi de la răsărit” care „AU URMAT STEAUA” până la locul nașterii nazarineanului. Acești înțelepți erau magi, adică vrăjitori. Din nou, acesta este simbolic al unui concept furat din alchimia spirituală. Pentru aceia care sunt noi în ocult și meditația de împuternicire (adevărata spiritualitate), va trebui să studiați pentru a înțelege acest concept (vezi site-ul Bucuria lui Satan); însă aceia care meditează, știu despre condensarea bioelectricității/chi-ului/puterii vrăjitorești, care trebuie circulată prin chakre; această forță vitală condensată strălucește, apărând precum o stea în miniatură. Acesta este adevăratul înțeles pentru „urmărirea stelei”.

Încă odată numărul trei – la fel ca și numărul șapte (cele șapte chakre) – apare din nou în povestea cu cei trei magi și este simbolic pentru ida, pingala și sushumna, cele trei nadii (canale energetice) principale din suflet; de asemenea, sufletul conține trei granthi (noduri majore în suflet: chakra sexuală, a inimii și a 6-a). Conceptul numărului trei a fost prolific în religiile păgâne care au precedat creștinismul cu sute și mii de ani, fiind simbolizat de „furca Diavolului” cunoscut sub numele de „trishul” și care este originar din Orientul Îndepărtat. Trishul simbolizează energia Șarpelui Kundalini care străpunge prin cele trei granthi (vezi simbolurile satanice). Numerele 3 și 7 sunt folosite în mod excesiv în biblia iudeo-creștină, loc în care au fost blasfemiate și corupte.

Nașterea dintr-o fecioară este un alt concept și se referă la chakre, care trebuie să fie curate și pure pentru ca energia spirituală să poată urca și circula prin acestea. Cu alte cuvinte, acesta este adevăratul înțeles al „purității spirituale”. Uniunea cu zeul ăla fictiv simbolizează spiritualitatea divină implicată în ridicarea puterii vrăjitorești, nicidecum falsul iahve – care nu este decât un sistem de vrăjitorie evreiască folosită pentru a-i înrobi pe Gentili.

Presupusa crucificare a caracterului impostor „isus cristos” a fost furat din mai bine de 18 Zei gentili diferiți, care au fost atârnați de pomi. În biblia iudeo-creștină există mai multe versete în care se afirmă că nazarineanul a fost atârnat de pom (lemn):

Faptele apostolilor 5:30Dumnezeul părinților noștri a înviat pe Isus, pe care voi l-ați omorât, atârnându-l pe lemn.

Faptele apostolilor 13:29Și, după ce au împlinit tot ce este scris despre el, l-au dat jos de pe lemn şi l-au pus într-un mormânt.

Zeul norvegian Odin l-a precedat pe isus hristos. Odin a fost atârnat de un pom și a trecut prin moarte pentru a obține cunoașterea. Fiind „renăscut,” a căpătat gnoza (cunoștință spirituală avansată), la fel ca Zeul egiptean Set, care a fost „crucificat” pe o „cruce” cunoscută sub numele de furka.2 Acesta este și semnificația cărții de tarot Spânzuratul. Buddha de asemenea a șezut sub un pom numit „bo”. „Bo” se trage din „boa” și înseamnă „șarpe” – adică Kundalini. Pomul este o reprezentare antică pentru sufletul uman: trunchiul era simbolic pentru șira spinării, ramurile simbolizau cele 144.000 de nadii (canale energetice din suflet), iar frunzele și fructele erau simbolice pentru roadele meditației de împuternicire. Pe lângă asta, Krishna, Marsyas, Dodonian și Zeus au fost și ei, la rândul lor, agățați de copaci. „144.000” este o altă alegorie coruptă care apare în biblia iudeo-creștină: în mod original aceasta are de-a face cu forța chi (puterea vrăjitorească personală).

Aproape toate lucrurile care apar în biblie au fost furate și corupte din religiile din Orientul Îndepărtat. Povestea cu presupusa creație biblică, în care se afirmă că „grădina edenului” era în Mesopotamia, este o eroare intenționată pentru a distrage atenția de la Orientul Îndepărtat, întrucât acesta este locul în care a început civilizația și adevăratele învățături spirituale. Din nefericire, datorită infestării creștine, musulmane, etc., din aceste zone, multe dintre doctrine au fost corupte și distruse.

Crucea latină nu a fost folosită de creștini decât undeva prin secolul al VII-lea și nu a fost acceptată pe scală largă decât în secolul al IX-lea. Sufletul uman are forma unei cruci. Acest lucru arată felul în care cunoștința spirituală a fost distrusă și înlocuită cu prostii. Crucea mai reprezintă și cele patru direcții, sau tetragramatonul.

Se spune că în timpul presupusei „crucificări” a avut loc o eclipsă care a întunecat cerul; în alchimia spirituală aceasta simbolizează stadiul nigredo. Acest stadiu mai este simbolizat de cioară și de Soarele Negru.

Cele trei crucificări, cu nazarineanul în mijloc, este o altă alegorie spirituală care simbolizează cele trei cruci energetice (granthi) din sufletul uman. Acestea sunt trei secțiuni majore din suflet unde se intersectează energiile; prima fiind în dreptul chakrei inimii (aceasta este cea mai mare și importantă; aici apar și aripile sufletului; este o chakră neutră), a doua este în dreptul chakrei sexuale (este o chakră electrică) și a treia apare în dreptul chakrei a șasea (este o chakră magnetică).

Înălțarea nazarineanului la „ceruri” este un alt concept despre urcarea Șarpelui Kundalini până în chakra coroanei. Cer, pământ și iad sunt toate concepte furate din taoism, care a precedat creștinismul și iudaismul. Cerul este simbolic pentru a șaptea chakră (sau chakra coroanei), pământul sau „regatul de mijloc” este simbolic pentru chakra inimii, iar iadul simbolizează chakra bazei în care Kundalini șade inactiv.

„Miracolele” pe care nazarineanul le-a făcut sunt de asemenea o ALEGORIE și un CONCEPT pentru ceea ce vrăjitoria poate face. Profețiile nazarineanului sunt și ele ALEGORII pentru abilitățile psihice care se manifestă după ce ți-ai activat puterea vrăjitorească.

Cei 12 apostoli sunt o corupere a celor 12 semne zodiacale, simbolizând de asemenea covanul vrăjitoresc, în care nazarineanul este al 13-lea membru. În mod tradițional, un covan este format din 13 membrii. De asemenea, sufletul uman are 13 chakre principale, într-un an sunt 13 Luni Pline, iar Magnum Opus conține 13 trepte.

Se presupune că nazarineanul ar fi trăit 33 de ani. Aceasta este un alt concept: cele 33 de vertebre din șira spinării, prin care urcă Șarpele Kundalini (și care constituie un progres major în avansarea spirituală).

În încheierea acestui articol, studiul personal mi-a arătat că creștinismul nu este „vechi de 2000 de ani” așa cum pretind ei. Din ceea ce eu personal cred, creștinismul a intrat în scenă odată cu Inchiziția. Cercetările arată spre Vatican, care a făcut un pact cu extratereștrii „cenușii,” promițând suflete umane în schimbul averii și puterii. Pentru ca acest lucru să aibă succes, toată cunoștința spirituală a trebuit să fie distrusă. Acest lucru nu se diferențiază cu nimic de comunism, care este 100% evreiesc. Biblia este o schiță a comunismului și îi pregătește pe credincioși să accepte sclavia și abuzul. Ori de câte ori comunismul evreiesc preia controlul – cum a fost cu fosta URSS, China Roșie, Cambodgia, Tibet și orice altă țară – tortura și uciderile în masă se revarsă din abundență, exact ca în perioada Inchiziției.

„Creștinismul și comunismul sunt foarte apropiate unul de celălalt din punct de vedere spiritual și ideologic. Acesta este un concept destul de bine-cunoscut și care a fost adoptat de mai mulți filozofi, de la Thomas More la Lev Tolstoy. Puțini oameni știu că primul stat socialist din lume a fost fondat în Paraguay și că a avut la bază ideile iezuiților catolici, chiar înainte ca Marx să-și fi creat învățăturile.” „Societatea lui Isus” – sau ordinul religios iezuit – din Biserica Catolică a fost echivalentul KGB-ului din Uniunea Sovietică.”
 -- acest citat a fost luat din Pravda (principalul ziar al partidului comunist și al fostei Uniuni Sovietice). Articolul a fost intitulat: Există vreo diferență între creștinism și comunism?


1. The Woman's Dictionary of Symbols and Sacred Objects de Barbara G. Walker, pagina 54.