-->

Noul testament expus


„Ne-a servit bine, acest mit al lui Hristos” – Papa Leo al X-lea (1457-1521)

MITUL ÎNVIERII: FURAT!  

Învierea este o temă des întâlnită în multe religii complet diferite de pe întreg pământul și este simbolică unei coborâri în lumea din adâncuri, urmată mai apoi de o reîntoarcere. În Mesopotamia: coborârea și reîntoarcerea lui Ishtar/Inanna (aceasta a fost înviată din morți); în Egipt: Osiris, Zeul infernului a fost înviat; în Grecia: coborârea și întoarcerea Perseforei din infern; etc. Lista cu Zeii care au coborât în infern după care s-au reîntors pe tărâmul vieții, este una foarte vastă și are la temelie un concept, nicidecum caractere efective. Această alegorie face referire la Magnum Opus și la ceea ce este cunoscut drept „Stadiul Nigredo”. Pentru mai multe informații, citește acest articol: Corupția spirituală expusă – Alchimia spirituală și Biblia.

O listă cu câteva dintre trinitățile din religiile păgâne
 •  Anu, Enlil și Ea – de aici i-a furat biserica creștină pe „dumnezeu tatăl” și pe „dumnezeu fiul”.
 • Bel-Saturn, Jupiter-Bel și Baal-Chom
 • Brahma, Vishnu și Siva
 • Mithra, Varuna și Indra
 • Jupiter, Juno și Minerva
 • Osiris, Isis și Horus
 • Zeița Hecate cu trei trupuri
 • Scylla cu trei capete
 • Divinitățile din Cabiri.
 • Cerberus, câinele cu trei capete
 • În taoism: trinitatea San Qing [trei Zei puri]. Yu Qing [purul jad], Shang Qing [purul superior] și Tai Qing [marele pur]
 • Monju Bosatsu, Fugen Bosatsu și Buddha erau numiți "Trinitatea Shaka" [SHAKA SANZON]
 • Ka [spirit sau ether], Ba [trup] și Ankh [imortalitate]
 • Tamas [stabilitate], Sattwa [ordine], Rajas [agitare], din traducerea sanscrită "Guna"
 • Artemis, Aphrodite și Hecate
 • Kore, Persephone și Demeter
 • Shen [spirit], C'hi [vitalitate] și Ching [esență] – cele trei comori ale taoistului Wai Tai
 • Alpha, Omega și Iota
 • Tridentul Diavolului [sau "trishul"].
Trinitatea în: (1) creștinism; (2) religia din Egiptul Antic și (3) religiile din India Antică
 
 Și acum bineînțeles că și iudeo-creștinismul și-a ales o trinitate, atunci când a apărut în scenă: „dumnezeu tatăl, dumnezeu fiul și dumnezeu duhul sfânt”. 

CRUCIFICAREA NAZARINEANULUI NU ESTE CEVA NOU 

În biblie:

Faptele Apostolilor 5:30: Dumnezeul părinților noștri a înviat pe Iisus pe care voi L-ați omorât, atârnându-l pe lemn. 
1 Petru 2:24: El a purtat păcatele noastre în trupul Sau, pe lemn, pentru ca noi, fiind morți față de păcate, să trăim pentru neprihănire; prin rănile Lui ați fost vindecați.

În religiile și culturile Gentile antice:

Zeul norvegian Odin l-a precedat pe Iisus Hristos. Odin a fost atârnat de un copac și a trecut prin moarte pentru a obține cunoștință. Atunci când a fost înviat, a obținut starea de gnoză (cunoștință spirituală avansată), la fel ca și Zeul egiptean Set care a fost „răstignit” pe o „cruce” cunoscută drept furka.[1] Pe lângă asta, Krishna, Marsyas, Dodonian și Zeus, au fost și ei atârnați de copaci. Tot acesta este și semnificația cărții de tarot Hanged Man. Buddha a stat sub „copacul bo” și astfel a primit iluminarea. „Bo” vine de la „boa” și înseamnă „șarpe” – Șarpele Kundalini. Copacul este o reprezentare antică a sufletului uman, în care trunchiul simboliza șira spinării, ramurile simboliza cele 144.000 de nadii, iar frunzele împreună cu fructele simbolizau roadele meditației: forța vitală și puterile minții și ale sufletului. Numărul „144.000” este o altă alegorie care a ajuns să fie coruptă în biblia iudeo-creștină; în mod original, aceasta simboliza nadiile din sufletul uman – adică canalele speciale prin care circulă forța vitală.

Mai jos e o listă mai stufoasă cu alți Zei care au fost atârnați de copaci:
 • Tamuz din Siria, 1160 î.e.n.
 • Wittoba din Telingonese, 552 î.e.n.
 • Iao din Nepal, 622 î.e.n. Adesea, numele lui Iao este scris „Jao”. Sună familiar? Aceasta este rădăcina cuvântului ebraic „Jehova”.
 • Hesus – un druid celtic – 834 î.e.n. A se nota similaritatea dintre numele „Hesus” și „Iisus”.
 • Quetzalcoatl din Mexico, 506 î.e.n.
 • Quirinus din Roma, 506 î.e.n.
 • Prometheus, 547 î.e.n. „Pe seama crucificării lui Prometheus din Caucaz, după relatările lui Seneca, Hesiod și a altor scriitori, se spune că acesta a fost pironit pe o grindă de lemn care a fost extinsă prin două suporturi tot din lemn pentru brațe și că această cruce a fost așezată în apropierea Strâmtorii Caspice.”
 • Thulis din Egypt, 1700 î.e.n.
 • Indra din Tibet, 725 î.e.n.
 • Alcestos din Euripedes, 600 î.e.n.
 • Atys din Phrygia, 1170 î.e.n.
 • Crite din Chaldea, 1200 î.e.n.
 • Bali din Orissa, 725 î.e.n.
 • Mithra din Persia, 600 î.e.n. 

Lista de mai sus a fost luată din cartea „The World's Sixteen Crucified Saviors” de Kersey Graves, Sixth Edition – 1960

De asemenea, în ceea ce ține de numele lui „Iisus”, cele cinci litere din numele acestuia reprezintă cele cinci elemente din sufletul uman: foc, pământ, aer, apă și chintesență. Acest caracter fictiv a fost furat din ALEGORII păgâne. Se spune că acesta ar fi trăit „33 de ani” – acest număr corespunde vertebrelor din șira spinării umane prin care urcă Șarpele
Kundalini, proces în urma căruia mintea și sufletul omului este transformată în superconștiință. Acesta este mesajul din cele 33 de grade din masonerie. Ceilalți doi care cică au fost răstigniți împreună cu nazarineanul formează o altă trinitate și sunt, și de această dată, niște ALEGORII pentru cele trei secțiuni majore din suflet, unde apar trei cruci de energie: cea principală apare în chakra inimii și este neutră (formează o cruce mai mare) – aceasta este formată dintre chakrele umerilor și extensiile din față și din spate ale chakrei inimii; de aici pornesc și aripile sufletului. Celelalte două cruci apar în dreptul coapselor (formată din chakrele șoldurilor și din extensiile din față și din spate ale chakrei sexuale) și în dreptul capului (formată din chakrele tâmplelor și din extensiile din față și din spate ale chakrei a șasea). Pentru aceia dintre voi care nu sunteți familiarizați cu ocultul, studiați tot ceea ce găsiți pe acest site dar și pe Bucuria lui Satan, care sunt foarte explicite în materie de cunoștință spirituală.

Nazarineanul a fost inventat dintr-un CONCEPT. Nazarineanul este așa-numita „forță vrăjitorească”, prana, chi, etc., care sunt termeni pentru puterile minții și a sufletului uman. În antichitate, nimbul reprezenta urcarea completă a Șarpelui lui Satan, cunoscut și ca Kundalini. În mod original, crucea era cu brațele egale, având astfel forma sufletului uman – și acest lucru a fost corupt în mod hidos. Năzăria „Iisus salvează” pe care creștinii o îndrugă la tot pasul ca niște jucării stricate, e falsă. În realitate, numai puterile tale te pot salva. Prin meditația de împuternicire ne putem vindeca și putem supraviețui în situațiile care pot fi dezastroase pentru aceia care nu dețin această cunoștință. Un Kundalini complet urcat este un lucru necesar în lucrarea Magnum Opus, care te face perfect și imortal din punct de vedere fizic și spiritual. Acesta este un alt topic în care amăgiții de creștinii repetă fără încetate expresia „viață eternă”, fără să aibă vreo idee cu privire la ce este aceasta cu adevărat, ce înseamnă sau cum poate fi obținută.


Crucea latină nu a fost o parte din creștinism decât începând cu secolul al VII-a și nu a fost pe deplin recunoscută până în secolul al IX-a.

Bisericile primitive preferau să-l înfățișeze pe nazarinean cu un miel. Mielul, în realitate, este un alt simbol furat. Mielul de Paște este reprezentat de zodia Berbec (care începe în fiecare an pe 21 martie; tot în această perioadă – în care Soarele se află în Berbec – este ținut și Paștele). Mielul a fost purtat și de Hermes și Osiris.Mielul primăverii – simbolic pentru momentul în care Soarele intră în Berbec și care este reprezentat de un miel – mai are de-a face și cu momentul în care lucrarea Magnum Opus trebuie începută. 

SĂRBĂTORILE CREȘTINE AU FOST FURATE ȘI ELE. TOATE COINCID CU SĂRBĂTORILE PĂGÂNE ȘI CU PERIOADELE SEMNIFICATIVE DIN TIMPUL ANULUI.

Paștele (Easter) a fost furat de la Astaroth. Această sărbătoare a fost cunoscută în mod original ca „Ashtar/Aștar”. Această sărbătoare coincide cu Echinocțiul de Primăvară, când ziua și noaptea sunt egale. Anglo-saxonii au numit această sărbătoare „Eastre”. Ca Zeiță a fertilității, a fost asociată cu iepurii și ouăle. Creștinii au furat această sărbătoare, sucindu-i semnificația. Alte nume le includ pe: Easter, Eastre, Eos, Eostre, Ester, Estrus (estrus înseamnă atunci când un animal e în călduri; sezonul de împerechere), Oestrus, Oistros și Ostara. Încă odată: ”mielul lui dumnezeu” a fost furat din semnul zodiacal Berbec, care are loc în fiecare primăvară. 

SEZONUL YULE/CRĂCIUNUL, 25 decembrie, coincide cu Solstițiul de Iarnă. În această perioadă zilele sunt cele mai scurte din timpul anului. Data de 25 decembrie a fost data la care s-a născut Zeul persan Mithra și tot pe această dată a fost ținută și sărbătoarea romană „Saturnalis”. Pomul, decorațiile, coptul în cuptor, darurile și celebrările nu au NIMIC de-a face cu nazarineanul. Acestea sunt fărâmituri rămase din sărbătorile păgâne. Și aici, pomul este un simbol al sufletului omului, cu trunchiul simbolizând șira, ramurile simbolizând cele 144,000 de nadii (canale ale vril-ului/chi-ului/puterii vrăjitorești) iar beculețele sunt simbolice nadiilor care sunt iluminate de energia Satanică Șerpească. Steaua din vârful pomului simbolizează Șarpele Kundalini ridicat – la fel ca și vârful piramidelor egiptene, care se încheie într-un punct. Există mulți Zei păgâni care au fost asociați sau care au fost sărbătoriți în jurul datei de 25 decembrie.

„Ziua morților” îi corespunde sărbătorii ”Halloween/Samhain”

„Ziua adormirii maicii domnului” coincide cu sărbătoarea „Lammas” de la Solstițiul de Vară.

Toate aceste sărbători care în mod original erau GENTILE/PĂGÂNE au fost înlocuite astfel încât să se conformeze și să se concentreze pe caractere evreiești fictive.

Pentru mai multe informații detaliate cu privire la furtul și coruperea sărbătorilor păgâne, vezi Anul furat.

VESTIMENTAȚIA CREȘTINĂ ȘI RĂDĂCINILE ACESTORA ÎN PĂGÂNISMUL GENTIL:

 • Brâul e analog cu cel folosit de preoții și vrăjitorii păgâni
 • Stiharul este o robă ceremonială întâlnită în majoritatea (dacă nu în toate) religiile păgâne antice
 • Mitra episcopului este o copie a coroanelor faraonilor și a Zeilor egipteni
 • Cârja episcopală reprezintă toiagul vrăjitorului, fiind foarte asemănător cu


ALTARUL CREȘTIN CONȚINE APROAPE ACELEAȘI UNELTE CA  ALTARUL RITUALIC VRĂJITORESC:
 • Clopoțelul
 • Arzătorul de tămâie/cădelnița
 • Lumânările
 • Cartea neagră
 • Pocalul cu vin
 • Uleiul

Însă, în ciuda acestui fapt, biserica creștină i-a omorât în masă pe aceia care au fost acuzați ca fiind vrăjitori, magi și pe aceia care țineau religiile păgâne. 

GLUMA SACRAMENTELOR CREȘTINE:


Când vine vorba de sacramentele creștine, e evident că acestea sunt false. Oamenii pot intra și ieși când poftesc, pentru că acestea nu poartă nicio semnificație. Bineînțeles că acest lucru se datorează faptului că sacramentele creștine au fost toate furate și corupte. Câteva exemple clare:
 • Botezul cu apă FURAT (dreapta) 
 • Confesiunea – furată. Aceasta apare și în papirusul mamei regelui Nezemt, lucru care arată clar că era practicată cu mult înaintea apariției creștinismului.
 • Împărtășania – în timpul serviciului religios, preotul sau pastorul recită bine-cunoscuta frază „mâncați trupul meu și beți sângele meu”, pentru binecuvântarea împărtășaniei/euharistiei. Aceasta este o simulare a unui sacrificiu uman. Pentru mai multe informații mai pe larg, te rog citește articolul: Împărtășania creștină: cum se leagă aceasta în crimele ritualice evreiești

 „Sfântul spirit”

Se spune că duhul sfânt s-ar fi coborât peste apostolii nazarineanului sub forma unor limbi de foc. DIN NOU, acesta este Șarpele lui Satan, Kundalini și a fost furat și corupt din religiile păgâne, în special din cele din Orientul Îndepărtat. Păgânismul a fost etichetat ca „satanism”. De asemenea, cuvântul „păgân” înseamnă „Gentil”.

Faptele Apostolilor 2:2-4
2 Deodată, a venit din cer un sunet ca vâjâitul unui vânt puternic şi a umplut toată casa unde ședeau ei.
3 Niște limbi ca de foc au fost văzute împărțind-se printre ei şi s-au așezat câte una pe fiecare din ei.
4 Şi toți s-au umplut de Duh Sfânt şi au început să vorbească în alte limbi, după cum le dădea Duhul să vorbească.


Se cunoaște faptul că Șarpele aduce cunoștință și expandează conștiința; iluminează. „Ushnisha” (deasupra) este cunoscută drept „flacăra din lumină invizibilă” care s-a așezat pe capul lui Buddha și a sfinților budiști, indicând inteligență divină. Flăcările de deasupra capului reprezintă, și ele, un Șarpe Kundalini complet ridicat, iar aceasta vine de la Satan.
 • Turnul bisericii este o copie a obelixului egiptean; singura diferență o reprezintă crucea din vârf. Toți suntem familiarizați cu obelixul egiptean. Acesta are multe în comun cu „armindenul”. Armindenul era un simbol pentru falusul Regelui Mai; este un simbol al fertilității. În Ajun de Beltane (30 aprilie), petrecăreții dansau în jurul armindenului. Obeliscul egiptean original simboliza falusul. Acestea reprezentau organul erect al Zeului pământului „Geb”, în timp ce acesta stătea întins pe jos, încercând să ajungă cât mai sus pentru a se uni cu Zeița văzduhului „Neith/Nut”. Necunoscut majorității creștinilor, turla bisericii lor simbolizează penisul erect, în vârful căruia au împlântată o cruce. 
 • Rozariul a fost furat din mărgelele tibetane „mala”. Mărgelele mala erau folosite la ținerea numărătorii mantrelor, prin trecerea degetelor peste biluțele acesteia, astfel încât să nu te încurci cu numărătoarea atunci când trebuia să repeți o mantră de multe ori, în cadrul meditației. Repetarea rugăciunilor „ave maria” și „tatăl nostru” – cel mai des întâlnită la catolici – a fost furată și coruptă din mantrele asiatice din Orientul Îndepărtat. Mantra este un cuvânt de putere; aceasta este vibrată în mod repetat pentru a-ți focaliza mintea în timpul meditației și pentru a-ți materializa dorințele. „AUM” e una dintre cele mai bine cunoscute mantre – și de aici creștinii și-au furat al lor „AMIN”; de asemenea din Zeul egiptean Amon, a cărui nume înseamnă același lucru ca și AUM: adică „așa să fie”. Repetarea robotică a rugăciunilor creștine sunt de asemenea o imitație coruptă a mantrelor. 
 • NIMBUL indică faptul că Șarpele lui Satan (Kundalini) este urcat în mod complet. Nimbul a fost furat din Zeii hinduși și din Buddha. Amândouă aceste religii au precedat creștinismul.


 • Acel simbol enervant cu peștele pe care creștinii îl folosesc, a fost și el furat și corupt. Numere original al acestui simbol este „yoni”, iar creștinii l-au întors pe o latură pentru a-și crea o insignă din el. Acesta reprezintă vaginul și poziția corectă a acestuia este ca în imaginea din dreapta. Yoni este un simbol antic și poate fi văzut în multe seturi vechi de Tarot, după cum se arată în imagine.
 • Prin pelerinajul creștin și venerarea relicvelor, prin tragerea clopotelor și arderea tămâii, creștinii îi copiază întru totul pe hinduși și ritualurile acestora, care au fost practicate secole întregi înaintea apariției iudeo-creștinismului și încă le mai practică și azi
 • Poziția mâinilor împreunate pentru rugăciune au fost furate de asemenea. Aceasta reprezintă o mudra yogică antică. Încă mai există statui antice cu Zei hinduși care își țin palmele în aceiași poziție de rugăciune. Și Buddha apare în multe imagini în aceiași postură. Această mudră este cunoscută ca „MUDRA NAMASTE”. Împreunarea mâinilor cu degetele intercalate provine tot dintr-o mudră păgână. Mudrele sunt folosite în timpul meditației pentru a conecta circuitele energetice dintre chakrele minore din palme și degete. Multe asana yogice folosesc aceste mudre. Caută pe internet imagini cu posturi (asana) din yoga fizică (hatha). Yoga precedă creștinismul.


 • Spălarea picioarelor, prin care creștinii își amintesc mereu cât de „smerit a fost isus” și cum „s-a coborât el la nivelul ucenicilor lui”, dând astfel tuturor o lecție „demnă de urmat”, în adevăr NU vine de la „isus” ci precedă atât creștinismul cât și iudaismul cu câteva mii de ani. Această practică este originară din India Antică.
 • A se nota felul în care se privesc și nimbul care apare atât în jurul capului lui Shiva cât și în jurul impostorului „isus”
 • În biserica creștină, „sfinții” au luat locul Zeilor antici, în încercarea Vaticanului de a converti politeiștii la monoteism. Templele păgâne antice, împreună cu biblioteci întregi care conțineau texte spirituale importante, au fost distruse și rase de pe fața pământului de creștini (sub directivele evreilor). Adesea, peste aceste locuri au fost construite biserici creștine. Multe temple păgâne au fost construite în acord cu liniile ley (locuri de răscruce în energiile pământului), în special în Europa.
Notează cele patru grupe cu zei/sfinți (cu roșu) de pe fiecare margine a imaginii. Apoi, jos (cu verde) apar aceia care îi susțin: în xism e „iosif și maria” iar în Brahmanism sunt labele tigrului. Sub întregul cerc, în icoana xină apar patru „sfinți” în timp ce în imaginea din dreapta apare un sul cu patru zei care meditează deasupra a patru clopote + patru uși.

ALTE LUCRURI FURATE
 • Triregnul papal, nici pe departe creștin
 • Toiagul „papal”
 

 • Emblema bisericii anglicane vrea să sugereze că o avea relații cu faraonii antici? Sau e doar un alt furt, la fel ca toate celelalte lucruri din creștinism, islam și, bineînțeles, IUDAISM?
 • Un alt exemplu în care „sfinții” creștini și „patriarhii” evrei au fost furați din religiile păgâne/gentile antice. Observa nimburile „sfinților” dar și pana de păun, care e simbolul lui Satan! În păgânism, simbolul ființei perfecte e androginul – uniunea dintre partea feminină și cea masculină a sufletului. În creștinism, această uniune a fost ruptă, motiv pentru care în mijlocul imaginii nu mai apare ființa perfectă ci un bărbat și o femeie (simbolici pentru partea feminină și cea masculină)
[1] The Woman's Dictionary of Symbols and Sacred Objects" by Barbara G. Walker, Page 54.