-->

Mesajele subliminale din biblia iudeo-creștină: supremația evreiască peste Gentili



Există o cabala veche de mii de ani. Această cabala mereu a controlat și a deținut un nivel mult mai ridicat de cunoștință, cu mult deasupra celei cunoscută de mulțime. Când erau fondate noi societăți, cabaliștii evrei uzurpau pozițiile de putere politică și religioasă pentru a se asigura că orice cunoștință avansată aflată în circulație la momentul respectiv, era scoasă din domeniul public și introdusă exclusiv în școlile și în organizațiile lor secrete. Ierarhia conducătoare a Vaticanului nu e decât o adunătură de criminali organizați care au cauzat omenirii nespuse distrugeri, nefericire, suferință și amărăciune. În rangurile ei înalte, biserica catolică este arhiplină cu evrei și lucrează pentru evrei. Evreii sunt aceia care controlează bisericile creștine, în special Vaticanul – din care au evoluat toate celelalte secte creștine.

În rangurile înalte, aceștia cunosc puterea soarelui, a numerologiei, a minții, cunosc efectele planetelor în comportamentul uman, știu cum să manipuleze timpul și energia, s-au folosit de organizațiile lor secrete pentru a crea instituții în zona publică – cum sunt partidele politice – pentru a îndepărta cunoștința ocultă și pentru a o ține departe din circulația publică. Inchiziția a fost un prim exemplu, căci în acea perioadă, nu trebuia decât să vorbești de orice lucru ocult sau ezoteric pentru a-ți semna propria sentință la moarte.

Pentru a maximiza puterea pentru agenda lor, bisericile creștine au fost construite pe liniile ley. Liniile ley sunt locuri în care energia geomagnetică este intensificată. Corpul uman este compus din și operează pe bioenergie. Gândurile noastre sunt compuse din impulsuri electrice. Prin meditație și prin împuternicirea centrelor noastre energetice, ne putem ascuți mințile pentru a avea un randament mai puternic și pentru a afecta mediul în care trăim. Când o persoană școlită în acest domeniu folosește energia pământului pe lângă această energie mentală direcționată, își amplifică nespus de mult puterea din spatele gândurilor și a direcționării energiei prin propria-i voință. Templele păgâne au fost distruse și peste ruinele lor au fost construite biserici creștine. De asemenea, în aceste locuri de răscruce în energiile pământului (liniile ley), au fost întreținute și ritualuri speciale. Sacrificiile umane/animale, spre exemplu, erau folosite pentru a produce frică extremă în victimele alese. Această energie a fricii pe care o foloseau pentru a controla, era pompată în aceste vortexuri de energie ale pământului. Ce se întâmplă e că această energie ajunge să fie amplificată de mii de ori și creează o condiție vibrațională în câmpul energetic al pământului, în care noi toți trăim. Am înțeles că aceasta a ajuns să înconjoare pământul precum o pânză de păianjen. Acesta este motivul pentru care creștinismul are putere atât de mare peste atât de multe persoane. Frica e cuvântul care controlează lumea, fiind foarte efectiv.

Pe lângă asta, propovăduirea emoțională a minciunilor doctrinelor creștine, care au fost repetate la nesfârșit în aceste lăcașe, au fost toate acompaniate de puterea de care duceau lipsă pentru a-și duce la îndeplinire sarcina. Mână în mână cu utilizarea energiei congregației ignorante, o aprovizionare de energie constantă și puternică a fost astfel făcută disponibilă, pentru a fi direcționată și manipulată de adepții inamici pentru controlarea și damnarea populației. Lucrările de artă din timpul Renașterii stau drept dovadă a controlului pe care biserica creștină a avut-o peste fiecare aspect al vieții oamenilor. Există puține picturi, sculpturi și alte lucrări de artă care să nu-i înfățișeze pe nazarinean, pe Maria și pe restul din gașca lor impostoare. Acest lucru este valabil și în ceea ce ține de muzica din acea perioadă. Dacă creai prea multe lucrări de artă necreștine, însemna să te pui singur pe lista condamnaților de erezie. Numai energia pusă în această instituție prin rugăciuni depășește orice imaginație. Orice persoană care își fixează mintea pe un gând sau o idee, generează energie mentală; gândește-te ce se întâmplă când milioane de persoane fac acest lucru la unison.

Din nefericire, dată fiind lăcomia, acestea n-au fost îndeajuns pentru acești extratereștri nefaști și pentru sclavii lor omenești care lucrează în această haită a distrugerii. Așa că a trebuit să fie folosit și războiul. Randamentul de energie umană este cel mai ridicat în vremuri de mare frică, când se dă nas în nas cu moartea sau atunci când se moare. Cu cât mai violentă e aceasta, cu atât mai bine. Oricine e familiarizat cu vechiul testament din biblie, ar trebui să fie bine conștient de războaiele și de genocidele interminabile promovate de așa-zisul „iehova,” care se traduce prin dominarea evreiască peste Gentili, împreună cu uciderile în masă, torturarea și genocidul Gentililor. Acest gunoi bolnav și pervers este trâmbițat în capetele Gentililor încă din ziua în care se nasc, creând astfel o puternică formă mental subliminală, care ajunge să se manifeste în realitate.