-->

Adevăratul tetragramaton

Aceia dintre voi care scrieți mesaje interminabile cu privire la problemele pe care le aveți cu îndoctrinarea creștină, vă rog să nu fiți leneși. Citiți acest articol înainte de a scrie alte mesaje despre problemele psihologice de care vă loviți în depășirea minciunilor creștine, după care apucați-vă serios de meditații. Am scris articole extinse despre alegoriile spirituale. Majoritatea oamenilor nu pot vedea înțelesul ascuns din aceste alegorii și iau de-a buna legendele cu Zei. Mai întâi de toate, Satan și Puterile Iadului nu cer închinare de sclav. Ei sunt prietenii noștri. Din totdeauna au încercat și încă mai încearcă să ne ajute. Evreii intră mereu în modul de atac atunci când cineva menționează ființele extraterestre.

Prin meditații de împuternicire extinse și avansate, experimentezi o creștere a conștientizării iar mintea ți se expandează (la fel ca și capișonul cobrei; din acest motiv cobra este un simbol spiritual). Când în final poți vedea adevărul și când poți vedea prin toate minciunile creștinismului, islamului și prin rădăcini lor evreiești urâtele, aceste programe nu mai reprezintă o amenințare. Se ajunge la un punct în care nici un fel de minciuni și constrângeri nu îl vor mai determina pe acela care a văzut și care cunoaște adevărul, să mai creadă în aceste minciuni. Citesc în mesaje după mesaje cum creștinismul e înrădăcinat în mințile multor membrii. Satan mi-a arătat din ce în ce mai mult, pe măsură ce m-am deschis atât prin meditații cât și prin studiu. Pentru a cunoaște adevărul, trebuie să studiezi în mod extins științele „oculte” – împotriva cărora biblia aruncă avertisment după avertisment. Am studiat și meditat și am ignorat avertismentele lor împuțite deja de foarte mulți ani.

portretul lui „iehova” după Aleister Crowley
Cu toate că am făcut n-șpe mii de referiri la „iehova” și la acel isus împuțit, niciuna dintre aceste entități nu există. Amândouă sunt niște forme mentale; apoi mai sunt inamicii extratereștrii – cum sunt cenușii - care lucrează sub comanda reptilienilor pentru ai înrobi pe Gentilii de pe planeta asta, împreună cu o mână de inamici nordici care se dau drept „isus” și „iehova” și, de asemenea, îi promovează pe aceștia doi. Înainte ca aparatele de fotografiat să fie inventate și înainte ca informațiile despre extratereștrii să fie disponibile tuturora, ocultistul Aleister Crowley a desenat un portret al lui „iehova” în timp ce se afla în transă, iar acesta a fost o ilustrație a unui cenușiu cu tipicul lor cap bulbucat. Bun, am spus destul … însă dacă nu evidențiez aceste lucruri, novicii se vor pierde în informațiile pe care le voi scrie în continuare.

Dacă te adâncești în ocultism îndeajuns de mult, conceptele spirituale vor începe să aibă sens. Majoritatea societăților oculte, cum e francmasoneria, etc. (cea mai mare parte din învățăturile spirituale ale acestora au fost îndepărtate în mod sistematic iar acelea care au supraviețuit au fost corupte), au habar de puterile sufletului într-o oarecare măsură. Înainte ca francmasoneria să fie coruptă de către evrei, a fost foarte spirituală și un „mason de gradul 33” era un mason care avea Șarpele Kundalini complet ridicat, întrucât șira spinării are 33 de grade ezoterice (cele 33 de vertebre prin care urcă șarpele). Pe vremea aceea, masonii realizați comunicau între ei prin telepatie. Reconstruirea „templului lui Solomon” avea de-a face cu lucrarea Magnum Opus și cu sufletul. Evreii au preluat acest CONCEPT și l-au corupt pentru a-și adăpa lăcomia lor insațiabilă și l-au direcționat în agenda lor comunistă de fondare a statului de sclavie pentru Gentili.

666 este numărul cabalistic al soarelui. 666 este a-tot-importanta chakră solară. Adevărata semnificație a „templului lui Solomon” este TEMPLUL SOARELUI. „Sol,” „Om” și „On” sunt cuvinte pentru soare. „Sol” este cuvântul latinesc pentru soare. „Om” este numele dat de hinduși Soarelui Spiritual. „On” este cuvântul egiptean pentru Soare. Simbolismul Templului lui Solomon a fost furat de evrei și transformat de aceștia într-un lucru fictiv și fizic, la fel ca și bazaconia numită „nazarinean” și la fel ca aproape toate lucrurile din biblia iudeo-creștină. Adevărata semnificație pentru „templul Soarelui” este una spirituală; simbolizează sufletul perfecționat, de unde razele chakrei solare (666) – care este centrul sufletului și care circulă energia spirituală – radiază în 8 raze distincte. Sufleul strălucitor este simbolizat prin Soare. 8 este numărul lui Astaroth. De asemenea, acesta are de a face și cu „noul Ierusalim”. Numele „Ierusalim” a fost furat și corupt în numele unui oraș din Israel. „Ierusalim” ESTE UN CONCEPT!

Acum, cei mai mulți dintre voi știți că acel simbol enervant cu peștele pe care creștinii îl folosesc, este în adevăr un vagin răsturnat pe orizontală. Se numește „yoni”. Dacă te uiți în multe dintre versiunile cărților de tarot, inclusiv cele din Evul Mediu, vei găsi că bâtele și spadele sunt adesea sub forma unui yoni. Chakra inimii (care este neutră) are de asemenea forma unui yoni. Yoni simbolizează vaginul și mai este simbolic și pentru nașterea unui suflet nou și dobândirea perfecțiunii și imortalității fizice și spirituale, prin Magnum Opus. Gunoiul creștin al „nașterii din nou” este fals și nu se rezumă la nimic mai mult decât la degenerare spirituală și la adâncire în și mai multe minciuni.

În suflet există 13 chakre majore. Timp de foarte mult timp, inamicii au promovat numărul 13 ca număr nenorocos, etc., pentru a-i speria pe oameni de acest număr. Acest lucru nu se diferențiază cu nimic de felul în care filmele horror sunt folosite pentru a-i speria pe oameni de ocultism/spiritualitate. Toate acestea se leagă între ele. Când se face un ritual, se invocă cele patru direcții. Pentru cei neinițiați, acest lucru implică ridicarea pumnalului, recitarea invocării, etc. Aceasta este în fapt o alegorie pentru vibrarea sufletului cu scopul de a-ți ridica puterile. Sufletul are patru direcții/pătrare principale; acestea sunt feminine și masculine.

„YHVH” este folosit de inamic pentru același lucru, cu toate că YHVH este o corupere. Needucații, neghiobii și nebunii sunt amăgiți în a crede că acest „YHVH” este vreun fel de ființă supremă. DIN NOU, ACESTA ESTE UN CONCEPT!! Nu numai că este un concept, ci a mai fost și furat, după care, bineînțeles, a fost corupt. Nu există nicio ființă supremă. Atât microcosmul cât și macrocosmul sunt infinite. Nu există nicăieri vreo stafie evreiască mare și rea care să fi „creat toate lucrurile” și care să fie omnipotentă și tot restul gunoiului de grajd pe care evreii le țin sus și tare și pe care îl bagă pe gât publicului neștiutor. Există un război care este purtat „acolo în văzduh” și există extratereștrii care lucrează prin evrei aici pe Pământ, extratereștrii care urăsc omenirea și care vor să înrobească lumea pentru a-și asigura o bancă perfectă de suflete din care să sugă energia. Acest lucru nu se diferențiază cu nimic de vacile dintr-un abator. Asta e ceea ce noi suntem pentru ei și întreg succesul lor depinde de cât de ignorantă e omenirea. Am fost depravați de simțurile noastre spirituale. Puțini sunt aceia care pot vedea ceea ce inamicul face, însă numai prin meditația de împuternicire și prin Șarpele lui Satan ni se pot deschide ochii.

Întorcându-mă acum la cele patru pătrare ale sufletului și continuând cu meditația RAUM. În această meditație ar trebui să se vibreze cele patru direcții/pătrare ale sufletului. IO poate fi folosit pentru toate patru, însă vei observa o schimbare drastică în putere dacă cele patru pătrare sunt vibrate în mod corect. IO a fost luat din grecul IO. Aproape toate așa-zisele „mituri” grecești sunt concepte spirituale foarte importante, cu excepția câtorva dintre legendele cu Zei, cum e cea cu Hercule; spre exemplu, datele despre nașterea sa (mama sa – care era umană – a întâmpinat dificultăți serioase, deoarece Hercule a avut ca tată un Zeu (adică un extraterestru) iar Zeii Nordici sunt mult mai înalți și mai bine făcuți decât noi, oamenii. Am văzut pe câțiva dintre ei care erau de vreo 2.5 m, cum e Anubis. Hercule a fost un Semizeu, ceea ce înseamnă că era jumătate om. IO este o altă alegorie; pe lângă faptul că mulți dintre acești Zei sunt ființe reale, legendele cu ei sunt alegorii spirituale importante, cum e greceasca „Argus,” adică Agares. Agares este de sex feminin, însă în alegorie apare uneori sub forma unui bărbat. Cei „o mie de ochi” ai sufletului împuternicit.

„În timpul călătoriilor ei, Io a dat peste Prometeu când acesta era înlănțuit. I-a dat speranță. Acesta i-a prevestit că va avea să rătăcească timp de mai mulți ani. Însă, în cele din urmă va fi transformată înapoi în forma sa umană și va rămâne însărcinată. Acesta a mai prevestit că un descendent al copilului ei va fi un mare erou care îl va elibera.
Prevestirile acestuia s-au adeverit. În timpul călătoriilor ei, multe caracteristici geografice au fost numite după ea, inclusiv Marea Ionică și Bosfor (care înseamnă vadul vacii). În cele din urmă aceasta a ajuns la Nil, unde Zeus a transformat-o înapoi în forma sa umană. A rămas însărcinată cu Epafos și unsprezece generații mai târziu, descendentul ei, Hercule, l-a eliberat pe Prometeu.”1

Trecând mai departe, EA este un alt nume al lui Satan. (Cei mai mulți dintre voi știți deja că „Satan” înseamnă „adevăr” în una dintre cele mai vechi limbi de pe pământ, sanscrita). EA se pronunță EI-A. Aproape toate literele din sanscrită se termină în litera A. Simbolul literei A din română și din multe alte alfabete occidentale, e ascuțit la vârf, asemenea unei piramide (precum și altor simboluri satanice). Vârful este simbolic pentru energia kundalinică care urcă prin suflet. Acest lucru pune o emfază și pe șira spinării. Așa-zisul „tetragramaton” al sufletului e în această ordine: I-O-E-A (i-o-ei-a). Acestea sunt cele patru vibrații vocale care împuternicește și ridică energiile celor patru pătrare ale sufletului la un nivel înalt. În pătrarul drept al sufletului vibrează I (iiii); în pătrarul stâng al sufletului vibrează O (oooo); în pătrarul frontal al sufletului vibrează E (eeii); și în pătrarul din spate al sufletului, concentrându-te pe coloană, vibrează A (aaaa).

Acum se poate vedea cum această vibrație fost furată, modificată și în mod complet coruptă dintr-un CONCEPT PĂGÂN, culminând în acea entitate tâmpită creată de evrei și numită „iehova”. Repet din nou și din nou, CUVÂNTUL „DUMNEZEU” ESTE UN CUVÂNT DE COD PENTRU SINE!! NU EXISTĂ NICIUN „IEHOVA” SAU „YAHWEH”. ACESTA A FOST PRELUAT DE LA IDIOȚII DE CREȘTINI CARE ÎNCERCAU SĂ PRONUNȚE „YHVH” – DUPĂ CE ACEST CONCEPT A FOST FURAT ȘI CORUPT DE EVREI – ÎNTRUCÂT ÎN MULTE LIMBI „J” ESTE ADESEA PRONUNȚAT LA FEL CA „Y”. Creștinii sunt mult prea amăgiți, lucru care este mai mult decât patetic. Evreii au uzurpat cunoștința spirituală după care au corupt-o, cu scopul de a înrobi și controla întreaga lume; în rangurile lor superioare, ei înșiși devin „dumnezei”. În adevăr, asta-i tot ce acesta este … o vibrație care îți împuternicește sufletul în mod drastic.

Continuând; am mai scris despre acest lucru în trecut. Când deții îndeajuns de multă cunoștință și când obstacolele care stau în calea iluminării au fost doborâte din mintea ta, acest fapt poate fi văzut cu ușurință. Nazarineanul a fost furat și inventat din CONCEPTUL Șarpelui Kundalini și transformat într-un alt caracter fictiv evreiesc, căruia Gentilii să-i de-a o închinare de sclav. În aproape toate picturile și ilustrațiile cu așa-zișii „sfinți” (care în spaniolă sunt traduși prin „santa” – care este o anagramă pentru „Satan”), SUNT ÎNFĂȚIȘAȚI CU NIMBURI, CARE ÎN MOD ORIGINAL REPREZINTĂ ȘARPELE LUI SATAN COMPLET RIDICAT!! Acesta nu este doar un concept occidental, ci apare în mod extins și în Orientul Îndepărtat (care este locul din care creștinismul și-a furat aproape tot conținutul, pe care mai apoi l-a corupt); Buddha, spre exemplu, este dintotdeauna înfățișat cu un nimb.

Acum, întorcându-ne la aceste picturi despre care ni se spune că ar fi cu nazarineanul, în adevăr acestea nu sunt nimic mai mult decât o ilustrație a unui bărbat cu șarpele complet ridicat; nu se diferențiază cu nimic de nicio altă instrucțiune ilustrată; la fel stau lucrurile și cu așa-zișii „sfinți”.  Când îți cumperi orice fel de aparatură, aceasta vine la pachet cu instrucțiuni ilustrate, la fel ca ilustrațiile prin care cineva îți arată, prin pași, cum să folosești o aparatură electrică sau orice altceva. Pentru mai multe informații, dă click aici: Adevărul despre „isus hristos”.

Nazarineanul nu este decât o invenție evreiască care a fost concepută cu scopul de a lua locul Șarpelui Kundalini. Picturile sunt niște manuale cu instrucțiuni, UN CONCEPT, create de om. După cum am scris deja cu ceva timp în urmă, dacă același lucru ar fi făcut cu Sponge-Bob, milioane și milioane s-ar fi aruncat la pământ înaintea preamăritului Sponge-Bob, plini de reverență, venerație și devotament. Folosirea buretelui de curățat ar deveni o blasfemie și un sacrilegiu grav. În felul acesta, prin mintea colectivă, acesta ar ajunge să aibă o viață de sine stătătoare; o formă mentală dacă vrei. Câte un burete ar împodobi fiecare altar. Ar exista bureți uriași, colosali, la care cei mai sfinți ar face un pelerinaj special (nu la acea cutie tâmpită din Mecca ci la un edificiu uriaș de burete). Rezidența micuță a lui Sponge-Bob ar fi paradisul de pe fundul apei, în care fiecare individ „salvat” sau „mântuit” și-ar dori să ajungă; în felul acesta n-ar mai pluti în sus prin văzduh în eter, ci ar coborî în adâncurile oceanelor în speranța de a găsi micuța casă în care să-și petreacă restul eternității.

Lăsând gluma la o parte, date fiind cantitățile copioase și nesfârșite de energie spirituală care au fost direcționate în acest caracter fictiv al nazarineanului, cu acest simț fals al credinței și cu felul în care această minciună cumplită este promovată pe toate nivelele, fiind profund întipărită în mințile populației prin forță, nu e de mirare că aceasta a atins dimensiunea monstruoasă pe care o are. Pe lângă asta, acel nazarinean a mai fost corupt și din cele cinci elemente, în stil ebraic. Când deții suficientă cunoștință, când ți-ai deschis mintea și prin grația lui Satan, poți vedea clar toate aceste lucruri.

Creștinismul este împins asupra populației, fără nicio altă alternativă. Chiar și atunci când te joci integrame (dintre care majoritatea sunt făcute de evrei) trebuie să dai de gunoaiele biblice. Cât despre păgânismul modern, wicca și budismul din zilele noastre, la fel ca orice alte mișcări relaționate acestora, toate au fost corupte din păgânismul original; toate au fost creștinate. Evreii merg până acolo încât să afirme că puterile minții nu pot fi folosite pentru câștiguri materiale, ceea ce este un căcat pe băț.

Citat din talmud:
 22. Seph. Jp., 92, 1: „dumnezeu le-a dat evreilor putere peste posesiunile și sângele tuturor națiunilor.”

Creștinii fundamentaliști lucrează neobosiți pentru a-l îndepărta pe Moș Crăciun din sărbătorile de iarnă și să-l înlocuiască cu nazarineanul; vor de asemenea să îndepărteze iepurașul și ouăle de paște și să le înlocuiască cu nazarineanul; aceștia au în vizor toate sărbătorile. Pentru mai multe informații cu privire la acest lucru, citește articolul Anul furat. Martorii lui iehova merg chiar un pas mai departe și lucrează plini de zel pentru a îndepărta toate simbolurile, pe care ei le consideră „chipuri cioplite,” întrucât distrugerea simbolurilor spirituale importante va conduce în cele din urmă la moartea cunoștinței și adevărului spiritual.

TOATE învățăturile oculte și spirituale au ca scop final împuternicirea sufletului, ridicarea Șarpelui și terminarea lucrării Magnum Opus. Dacă odată ajungi să privești toate aceste adevăruri cu ochii deschiși, nici un fel de constrângere, minciună sau „explicație” te va mai putea prosti vreodată. Singurul lucru pe care îl poți face începând cu acest moment, e să trezești omenirea la adevăr!

HAIL SATAN!!