-->

Sfânta Scriptură: o carte de vrăjitorie evreiască

Acesta este prima lucrare dintr-o serie de articole, care explică felul în care inamicul se folosește de biblie pentru a domni peste lume. Nu există nimic ”sfânt” în biblie și nimic care să te avanseze spiritual sau care să fie pentru binele omenirii. Aruncă o privire la numere, cărți, scripturi și conținut, și ai să vezi care e adevăratul ei scop; este o carte de vrăjitorie evreiască, pe care aceștia o folosesc din belșug pentru a-și avansa agenda lor de înrobire a lumii. Întregul scop al acestui articol este de a explica în termeni simpli, felul în care aceștia realizează acest lucru.

Pentru a înțelege cum funcționează acest lucru, am să dau ca exemplu aruncarea unui blestem puternic. Fac asta pentru a explica felul în care operează energia, acest exemplu neavând nimic de a face cu biblia. Puterile minții, ale sufletului și lucrările astrale – deoarece le operezi folosindu-ți mintea subconștientă – energiile și efectele sunt adesea destul de subliminale. Vei descoperi că acest lucru este un fapt real, odată ce avansezi spiritual prin meditație – care sporește gradul de conștientizare.

Mulți sunt familiari cu asasinarea din 1969 a lui Tate și Labianca din Los Angeles, de Charles Manson (care credea despre el însuși că este Iisus Hristos) – și despre cultul lui de hipioți; acest caz a primit o publicitate considerabilă din partea presei, făcându-se chiar și filme după acesta. Dacă nu îți este familiar, simplu scrie cele de mai sus într-un motor de căutare; găsești informații peste tot pe Internet, prin librării și multe alte locuri.

Fondatorul Bisericii Sataniste, Anton S. LaVey , a lucrat cu directorul/producătorul Roman Polanski, ca consilier temporar pentru filmul Rosemary’s Baby din 1968. LaVey a vrut să interpreteze partea Diavolului, însă această parte a fost dată altcuiva. Potrivit unor surse – una dintre acestea fiind filmul Polanski – LaVey a fost insultat și evitat de unii dintre colegii lui Polanski care lucrau la film. LaVey s-a enervat și a aruncat un blestem printr-un ritual satanic.

Acum, Susan Atkins, membră a familiei Manson – o criminală (care era implicată cu droguri puternice, cum e LSD-ul) – pentru un scurt timp, a lucrat pentru Anton LaVey în San Francisco, într-un act nud în care trebuia să iasă dintr-un sicriu, la un spectacol de divertisment. Datorită consumului extensiv de droguri și a viciilor personale, Atkins era extrem de nestatornică și lipsea de la serviciu, făcând ca lucrurile să fie dificile pentru ceilalți, pentru spectacol, etc., iar acest lucru l-a supărat pe LaVey. În cele din urmă acesta i-a pus capac.

LaVey a urât și hipioții. La începutul lunii august 1969, LaVey a aruncat un blestem împotriva mișcării hipiote. Acum, aici este un exemplu cu privire la felul în care pot lucra energiile puternice, care nu sunt direcționate în mod precis. Toate lucrurile se leagă. LaVey era furios pe Polanski pentru felul în care a fost evitat și tratat în timpul filmărilor peliculei Rosmary’s Baby. LaVey era furios pe mișcarea hipiotă, și, de asemenea, purta o puternică antipatie pentru Susan Atkins. Toate acestea s-au legat împreună în august 1969.

După ce a aruncat câteva blesteme puternice, lucrurile au fost puse în mișcare. Susan Atkins, împreună cu alți membrii ai familiei Manson, au dat buzna în casa lui Polanski când acesta era în Europa, înregistrând pentru un film. Soția acestuia, actrița Sharon Tate – care era însărcinată în luna a opta – împreună cu alți câțiva prieteni erau acasă când au avut loc aceste lucruri. Toți cei prezenți au fost măcelăriți, împușcați, bătuți și înjunghiați de mai multe ori, până au murit. Sharon a fost măcelărită de Susan Atkins, care, după ce a fost prinsă, a povestit în mod public cum a vrut să taie pântecele gravidei și să-i scoată fătul afară. Toate acestea se leagă între ele, după cum putem vedea. LaVey a cunoscut atât pe Atkins cât și pe Polanski; apoi mai e și filmul Rosmary’s Baby – este de notat ceea ce i s-a întâmplat fătului lui Polanski (în cazul în care nu ai văzut filmul Rosmary’s Baby, îl poți găsi pe Internet). Cele de mai sus sunt un exemplu plastic a rezultatelor unei lucrări puternice; dacă energiile nu sunt direcționate în mod corespunzător și precis, acestea iau întotdeauna calea cea mai scurtă pentru a materializa lucrarea. Dată fiind gravitatea crimelor, hipioții și-au pierdut popularitatea la scurtă vreme după acest incident și în cele din urmă s-a pierdut din istorie, deoarece publicul a început să-i asocieze cu astfel de incidente.

Ceea ce vreau să arăt aici, este felul în care trebuie să fie stabilită o legătură.

Unii dintre voi poate își mai amintesc cum, după incidentul de pe 9/11, mulți oameni puteau îndoi bancnota de $20,00 într-un anumit fel, pentru a descoperi imaginea turnurilor gemene în flăcări. La scurt timp după incidentul de pe 9/11, bancnota de $20,00 a fost înlocuită rapid cu o altă versiune. Scuza folosită în fața publicului a fost aceea că această bancnotă putea fi contrafăcută cu ușurință. Adevăratul motiv a fost designul bancnotei, care purta vibrația subliminală.

Potrivit bibliei, numărul 11 este un număr al haosului, distrugerii și dezintegrării. Deoarece această biblie împuțită se află în aproape fiecare casă, atât de mulți oameni aderă la învățăturile creștine, își pun credința în ea – asemenea bancnotei de $20,00 – este o unealtă subliminală extrem de puternică (cu mult mai puternică decât hârtia de $20,00). În consecință, atunci când evreii întrețin lucrări vrăjitorești, aceștia folosesc numerele și versetele din biblie pentru a-și împlini scopurile. Din câte am înțeles, anumite versete sunt vibrate în ebraică în bustrofedon. Aceștia se și leagănă înainte și înapoi atunci când se ”roagă” în grupuri.

Tot în biblie, numerele 10 și 12 se presupun a fi numere perfecte.

Cei 12 fii ai lui Iacov, minus Iosif (”unul nu mai este” – Geneza 42:13), fără de care ceilalți 11 nu ar fi supraviețuit.
Notă: Geneza este prima carte a bibliei; Geneza = 1+42+13=56, care în numerologie este 11. Aceasta este o completare a versetului însuși.

Împăratul Ioachim (2 Cronici 36:5-6) a domnit 11 ani, după care Nebucadnețar l-a dus în robie (care a însemnat căderea lui și sfârșitul domniei lui).

Împăratul Zedechia (Ieremia 52:1-11) a domnit 11 ani, după care Nebucadnețar l-a întemnițat, l-a mutilat și i-a omorât familia.

În al 11-lea an de captivitate în Babilon, Ezechiel a profețit căderea și distrugerea Tirului (Ezechiel 26:1-5).

În al 11-lea an de captivitate în Babilon, Ezechiel a profețit căderea și distrugerea Egiptului (Ezechiel 30:20-26).

Notă: de asemenea, dacă citești puțin mai mult în scripturile de mai sus, o să observi că toate aceste popoare s-au răsculat împotriva evreilor, motiv pentru care au fost pedepsite. Acesta servește ca exemplu pentru felul subliminal prin care evreii sugestionează supremația lor peste Gentili … există multe alte exemple asemănătoare.

Acum, numărul 9 este un număr al sfârșiturilor și a finalității. Este de notat cum, versetele biblice care pun o emfază pe numărul 11, sunt toate relaționate distrugerii și decăderii.

Nu vreau să mă lungesc cu acest articol prea mult, întrucât voi avea mai multe exemple detaliate în viitorul apropiat. Cartea lui Iov (suferință) este folosită de evrei în multe circumstanțe, atunci când își blestemă inamicii. Bombardarea orașului Dresden a fost întreținută în sărbătoarea creștină Miercurea Cenușii – și orașul a fost transformat în cenușă. As putea cita multe alte exemple; aruncând o privire la similaritățile care le leagă între ele, avem:

Pe data de 11 martie 2004, s-au împlinit exact 911 zile de la atacul Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001, iar atacurile cu bombă în trenurile din Madrid, Spania, au avut loc pe 11 martie 2004.
 • Madrid, Spain are 11 litere
 • New York City are 11 litere
 • Atacurile în America au avut loc pe 11 septembrie 2001
 • Atacurile în Madrid au avut lor pe 11 martie 2004
 • Între cele două atacuri au existat 911 zile (9+1+1=11)
 • Atacurile din Madrid au avut loc în a 11-a miercuri a anului
 • 11 septembrie este a 254-a zi a anului (2+5+4=11)
 • După 11 septembrie, mai sunt 111 zile rămase, până la sfârșitul anului
 • Atacurile din trenul din Madrid s-au soldat cu 191 morți (1+9+1=11)
 • Pe 11 septembrie 2002, numele celor 2.801 victime din atacurile asupra World Trade Center, au fost citite cu voce tare la Ground Zero (2+8+0+1=11)
 • Turnurile Gemene, unul lângă celălalt, arătau ca numărul 11
 • Primul avion care a lovit turnurile, a fost Zborul 11
 • Zborul 11 a avut 92 persoane la bord (9+2=11)
 • Zborul 11 a avut 11 membrii ai echipajului
 • Zborul 77 a lovit Pentagonul (11x7=77)
 • Zborul 77 a avut 65 persoane la bord (6+5=11)
 • În America, numărul 911 este numărul de urgențe (9+1+1=11)
 • New York a fost al 11lea stat din Uniune
 • Insula Manhattan a fost descoperită pe 11 septembrie 1609, de Henry Hudson – 11 litere
 • Afganistan are 11 litere

Observi cum vibrația numărului 11 le leagă pe toate de 9? Turnurile Gemene erau și ele sub forma/structura numărului 11. Energia astrală ia întotdeauna cea mai rapidă și ușoară cale, la fel ca în proverbul ”ce se-aseamănă, se-adună.” Nu e de mirare că francmasonii, care sunt controlați de puterea evreiască, pun mâna pe biblie în timpul inițierii lor. Dat fiind faptul că fiecare pagină a bibliei conține cuvintele ”evreu”, ”evrei” ”Israel”, ”Ierusalim”, etc.; dat fiind faptul că nazarineanul și cam toate celelalte caractere sunt evrei; și dat fiind faptul că evreii se proclamă a fi ”aleșii lui dumnezeu”, fiind ridicați în slăvi în întreaga biblie; nu e de mirare că aceștia sunt atât de puternici și că au domnit, în secret și ferit de ochii lumii, timp de secole, peste întreaga lume.

Satan însuși mi-a arătat cum aceste lucrări sunt ca un efect domino. Când ceva este pus în mișcare în astral, energiile respective atrag după ele alte energii asemănătoare lor, iar lucrurile încep să lege. Coincidența ciudată și stranie a numerelor (acesta este doar un exemplu; există mult mai multe lucruri implicate), relevă faptul că nu avem deloc de a face cu un act întâmplător sau accidental, ci, în adevăr, este vorba de o lucrare ocultă deliberată.

Mi-ar plăcea de asemenea să mai adaug ceva, cu privire la emfaza evreilor pe numărul 6. Te rog nu confunda asta cu ”666”, care are o semnificație complet diferită.

Fii doar atent și ai să observi despre ce vorbesc aici. Spre exemplu, cele șase milioane din minciuna holoco$tului evreiesc; sărbătoarea importantă a comunismului evreiesc este pe 1 mai: mai este luna a cincea, și deci avem 1+5=6. Aș putea continua la nesfârșit cu exemplele. Israel are 6 litere. Acordă atenție știrilor dar și istoriei, la tot ceea ce are de a face cu evreii și ai să înțelegi. În biblie, numărul șase este numărul omului lipsit de orice putere spirituală. Numărul 7 are de a face cu cele 7 chakre și deci înseamnă putere spirituală și perfecțiune, care emană din acestea. 6 cade în inferioritate, în insuficiență. 6 mai este și numărul muncii din greu și a trudei … ”munca a fost făcută  în 6 zile, ziua a 7a fiind o zi de odihnă.” Numărul 6 apare oriunde avem de a face cu forța de muncă a sclavilor; apare în măsurătorile care sunt folosite în muncă lor, dar și în durata în care aceștia lucrează. Iar acest lucru poate fi observat de la începuturi.

Emfaza pe și utilizarea evreiască a numărul 6, a stabilit o vibrație în astral pentru avansarea agendei lor, a statului lor comunist și a ordinii mondiale. Comunismul înseamnă sclavie. În stadiul final al statului comunist, evreii devin ”dumnezei”, iar toată cunoștința spirituală este înlocuită cu un ateism material. Numai evreii de sus cunosc secretele ocultismului, aruncându-și blestemele peste populația necunoscătoare și neajutorată, trăgând foloase de neimaginat. Creștinismul este, în mai multe feluri, un punct de plecare pentru comunism. Pe lângă asta, creștinismul a transformat așa-numita ”religie” într-un concept atât de repulsiv și dezgustător, încât, mulți dintre cei neștiutori, acceptă și promovează ateismul cu dragă inimă.

În încheiere vreau să adaug că, ca de fiecare dată, Satan și Puterile Iadului sunt ocărâți pentru toate acestea, de către tâmpiții ignoranți. Cei mai mulți creștini nu posedă inteligența sau tăria de caracter pentru a cerceta practicile oculte. În biblie există și versete pe care evreii le folosesc pentru a blestema și înspăimânta oamenii, împiedicându-i din a intra prea mult în ocultism. Îmi amintesc că pe când eram novice în Satanism, am avut ceva experiențe proaste, însă asta nu a făcut decât să mă stârnească și să îmi hrănească și mai mult curiozitatea. Nu te poți abandona fricii. Evreii, împreună cu cohortele lor extraterestre, au folosit frica ca pe o unealtă de control, timp de secole. În țările comuniste, populația trăiește într-o constantă stare de frică și teroare (întreabă-ți părinții și bunicii despre asta. Din nefericire România a trecut odată prin toate astea.) Aceasta este și liga biblică, precum este tot ceea ce ține de comunismul evreiesc de altfel.

Am să public mai multe informații și mai multe exemple, despre cum biblia nu este nimic altceva decât o carte de vrăjitorie evreiască, despre numerologia biblică și despre felul în care biblia este forțată asupra populației; se află în aproape fiecare casă, în camerele de hotel și oriunde altundeva. Toată lumea este familiarizată cu ea, și toată lumea cunoaște ceea ce aceasta afirmă a fi.

Lumea trebuie să se trezească. Te rog simte-te liber(ă) și educă-i pe ceilalți, distribuie această lucrare sau oricare dintre articolele BLS și lucrează din greu pentru Satan. Satan înseamnă ”adevăr” în sanscrită.