-->

Anul Furat


Roata solară satanică/păgână a Gentililor a fost furată și este acum în centrul Vaticanului:


Odată cu intrarea creștinismului în scenă, templele, librăriile și centrele religioase importante păgâne au fost distruse și rase de pe fața pământului. Întotdeauna aceste construcții erau așezate peste linii ley puternice, pentru a fi aliniate cu energiile pământului. După ce templele și centrele de învățare păgâne au fost distruse, în locul lor au fost ridicate bisericile creștine. Tot ceea ce era de origine păgână a fost blestemat și condamnat ca ”diabolic.” Acest pas a asigurat faptul că, de la acel moment, energia psihică putea fi recoltată și direcționată în închinarea și venerarea evreilor, pentru a împuternici o pletoră de minciuni.

Ajunul lui Beltane cunoscut și ca ”Walpurgisnacht,” ”Fastul lui Valbörg” sau ”Fastul lui Beltane,” este o sărbătoare antică și foarte importantă a Gentililor/Păgânilor. Acest fast era ținut în onoarea Zeului Gentil Baal, de asemenea cunoscut ca Belzebut.

Acum, Beltane a fost înlocuit cu ”Paștele”.  În locul Zeilor și a obiceiurilor noastre păgâne, invenția evreiască a nazarineanului a ajuns să fie miezul închinării de sclav și a energiei psihice. Ziua de 1 mai a fost și ea înlocuită cu marea zi a celebrării comunismului evreiesc.

”Paștele” a fost furat de la Astaroth, inițial fiind cunoscut sub numele de ”Aștar.” Această sărbătoare coincide cu Echinocțiul de Primăvară, când ziua și noaptea au aceiași lungime. Astaroth a fost cunoscută de anglosaxoni ca ”Eastre,” Zeiță a fertilității, fiind asociată cu iepurii și ouăle. Alte nume le include pe Eastre, Eos, Eostre, Ester, Estrus (Estrus este atunci când un animal intră în călduri; sezonul de împerechere), Oestrus, Oistros și Ostara. Din nou, ”mielul lui dumnezeu” a fost furat din  semnul zodiacal Berbec, care are loc în fiecare primăvară.

Toate cele de mai sus au fost furate și corupte, pentru a aduce închinare unui evreu fictiv, ceea ce creează o legătură psihică foarte puternică:

Solstițiul de Vară al Gentililor: furat și înlocuit cu ”ziua sf. Ioan,” în onoarea ”sfântului Ioan botezătorul,” un alt caracter inventat de evrei, căruia Neamurile să îi dea o închinare de sclav și pe care să își focalizeze energiile psihice; acesta a fost furat dintr-un concept alchimic hindus: 


Ziua lui Lammas/Lughnasadh a fost înlocuit cu ”ziua adormirii maicii domnului” – din nou, toată atenția fiind concentrată pe evreica și FICTIVA fecioară Maria, căreia Gentilii să îi dea o onoare de sclav și în care să își pună energia psihică, pentru a re-împuternici  o minciună.

Sezonul Yule al Gentililor și Solstițiul de Iarnă au fost înlocuite cu ”crăciunul.” Aceasta este blasfemia finală!! Și de data aceasta, întreaga atenție este focalizată pe nazarineanul inventat de evrei, nașterea lui inventată, părinții lui evrei – inventați și ei, și toate celelalte gunoaie inventate. Acest căcat este trâmbițat în mințile Gentililor de pe întreg pământul, creând astfel un vortex imens de energie, care promovează o minciună monstruoasă și ne distruge cultura și memoria noastră culturală, în mod insidios. Întregul Sezon Yule a fost infestat cu emfazele puse pe nazarineanul evreu, de la naștere, până la circumcizia acestuia în ziua a 8a.

Imbolc a fost înlocuit cu ”miercurea cenușii,” care a fost furat dintr-un rit hindus, în care se aplica cenușă în zona celui de-al treilea ochi, în mijlocul frunții.

Fundamentaliștii creștini au lucrat peste program pentru a eradica toate urmele original păgâne ale acestor sărbători, pentru a consolida creștinismul și a păstra minciuna acestuia cât mai puternică. După cum am mai spus de atâtea ori, istoria a fost și continuă să fie rescrisă. Adevărul este înlocuit cu minciuni care promovează supremația evreiască și agenda lor a noii ordini mondiale, în care ei vor fi ”dumnezei.” Rebeliunea, care este asociată cu Satan, este descurajată din răsputeri, pentru a stabili această ordine mondială evreiască, în care toți Gentilii vor ajunge marcați cu coduri de bare și vor fii sclavi.

Pe lângă asta, Cultura Gentilă/Păgână este atacată în mod necruțător și subliminal în filme – Hollywoodul evreiesc (în curând voi pune la dispoziția tuturor un articol întreg dedicat acestui lucru, cu o mulțime de exemple) – și determinându-i pe Gentili prin amăgire, îndoctrinare și uneori chiar prin FORȚĂ, să își blesteme și să își condamne propriile lor popoare și neamuri, în timp ce îi țin în slăvi pe evrei. Evreii au o lungă istorie în care i-au prostit pe Gentili să le facă munca puturoasă și să ne osândească. Un exemplu clar este războiul din Irak, care este luptat pentru Israel, de aproape fiecare Națiune Gentilă; numai patru soldați evrei au fost raportați morți în acest război.

Cântările și rugăciunile robotice din bisericile creștine, împreună cu trilioanele de dolari stoarse prin zeciuială, colectă, etc. – toate acestea ne osândesc pe noi, Neamurile!! Creștinii cântă și se roagă pentru propria lor condamnare. Se afirmă în talmud că Gentilii ”defechează înaintea Zeului lor.” Satan este Zeul nostru!!

”Le vom distruge Zeul”
- Protocoalele Înțelepților Sionului.

De Haloween, am observat într-un magazin de profil o mască hidoasă, portretizându-ne Zeul nostru Creator Satan. Haloween este sărbătoarea mea favorită, cu costumații, petrecere, etc., însă ceea ce i-a fost făcut Zeului nostru Creator, este o altă mâncare de pește. Aceasta nu este numai o insultă la adresa Zeului nostru Creator, ci este o plezneală uriașă, dată peste fața fiecărui Gentil în parte.

Iepurașul de Paște, care precedă creștinismul, a fost atacat în mod necontenit de către creștinii fundamentaliști; la fel și Moș Crăciun, inițial cunoscut ca ”Nick,” ”Nicolae” – fiind o anagramă pentru ”SATAN” – roșul, albul și negrul. ”Nick” este un alt nume pentru Satan.

Evreii se folosesc de creștinii amăgiți, care le fac munca jegoasă, după care râd la stupiditatea lor. Ei înșiși cunosc faptul că nazarineanul nu este real, și că a fost inventat și forțat neîncetat, pentru a înrobi Neamurile și pentru a crea un vortex masiv din energia psihică a Gentililor, care să aducă în realitate pe al lor ”mesia” mult așteptat.