-->

Creștinismul, Comunismul, evreii și Biblia

Atunci când expui Sfânta Scriptură ca o carte de vrăjitorie evreiască, amintește-ți mereu: evreii sunt extrem de deștepți și preiau controlul ambelor părți; în mod aparent, ambele tabere se află în opoziție una cu cealaltă, pretinzând că se află într-un continuu conflict, una împotriva celeilalte, când, în adevăr, acestea amândouă lucrează pentru aceiași agendă evreiască de înrobire a lumii. Nu trebuie decât să te uiți la multele biserici, în special la Vatican, care, în mod public pretind a fi împotriva comunismului, susținând că lucrează pentru a-l combate; necunoscut însă publicului larg, acestea lucrează PENTRU comunism; nazarineanul a propovăduit comunismul, predicile lui și chiar și viața lui – asemenea lui Karl Marx, puturos, trăind de pe seama carității celorlalți, asemenea unui parazit. URSS a pus la cale un spectacol de ochii oamenilor, persecutând câțiva evrei (aceștia victimizându-se cel mai puternic), în timp ce zeci de milioane de Gentili inocenți erau torturați la moarte; această persecuție a evreilor este numai pentru spectacol, iar acestora nu le pasă dacă trebuie să sacrifice câțiva dintre ai lor, pentru a-și împlini planul de înrobire și dominare a lumii. Spre exemplu, Josef Stalin (cu numele real Dugasvilli, care în georgiană înseamnă ”fiu de evreu”), a afirmat că este antisemit, însă dat fiind faptul că a doua lui nevastă era și ea evreică (și prin urmare și copii lui) și eroii lui comuniști – cum e Vladimir Lenin și alte drojdii cu care acesta avea legături directe – orice idiot poate străpunge prin aceste minciuni, care, din nou, sunt afișate numai pentru a prosti mulțimile. Aproape toți conducătorii comuniști și KGB erau evrei și/sau căsătoriți cu evrei, trăind niște vieți extrem de prospere, în timp ce clasa muncitoare era brutalizată în feluri de neînchipuit. Acestea nu s-au întâmplat numai în URSS, ci în toate țările comuniste. De asemenea, înaintea căderii ”Cortinei de Fier”, URSS sprijinea în mod public orice țară care era împotriva Israelului, pretinzând că sunt inamici cu Israelul, ceea ce în realitate, nu este deloc cazul, întrucât atât URSS cât și Israelul lucrează pentru aceeași agendă. CUNOAȘTE ACEST LUCRU ȘI FAMILIARIZEAZĂ-TE CU TACTICILE LOR – NU ÎI LĂSA SĂ TE PROSTEASCĂ!

După cum am mai spus, am să repet din nou și din nou … cum poate să fie creștinismul în conflict cu evreii, când fiecare pagină din împuțita aia de biblie conține cuvintele ”evreu”, ”evrei” sau ”Israel”, împreună cu alte gunoaie kosher; și mai presus de toate, nazarineanul a fost evreu din pântece până în mormânt. Cu energiile spirituale puse în creștinism de către credincioșii ignoranți, timp de secole, evreii au acum la dispoziție o rezervă interminabilă, cu care pot face ceea ce doresc. Aceasta este sursa și rădăcina lor. Acesta este motivul pentru care biblia este atât de plină de numere și versete specifice (care, vibrate în ebraică, devin mantre pentru ei), iar dat fiind faptul că biblia este plantată în aproape fiecare casă din lume, creștinismul este împins și forțat fără încetare asupra oamenilor (iubește-l pe Iisus sau arzi pentru eternitate); biblia acționează pe post de agent subliminal, precum un receptor pentru lucrările lor oculte împotriva Gentililor. Versetele biblice sunt învățate pe de rost de mulți creștini. Acest lucru nu face decât să creeze un link foarte puternic în mințile oamenilor, împotriva cărora evreii își aruncă blestemele și vrăjile, pentru a atrage averi copioase. Până și biblia lor afirmă cu privire la evrei: ”Vei prospera.” TU PLĂTEȘTI ȘI TE SACRIFICI PENTRU ASTA!

”Sfânta Scriptură”, după cum am amintit mai sus, servește ca punct de legătură pentru lucrările lor subliminale. Nu trebuie decât să ai o biblie în casă, pentru a da frâu liber unor astfel de linkuri. Recent am publicat ultimul meu articol ”Sfânta Scriptură, o carte de vrăjitorie evreiască”; am fost foarte conștientă de magnitudinea acestui articol și, din moment ce acesta lovește la cele mai sensibile secrete, rădăcini și defensive ale lor, prin Satan, i-am expus complet.

Satan mi-a oferit protecție. Dacă nu era el, eu însumi împreună cu alții care lucrează din greu pentru cauza lui, am fi fost deja morți. Noi lucrăm pentru o cauză mai măreață, pentru o lume mai bună prin Satan. Am identificat și expus problemele. Puterea rețelelor evreiești lucrează din răsputeri pentru a ne distruge drepturile și libertățile civile, astfel încât aceștia să ne poată subjuga pe toți. Lăcomia evreiască nu cunoaște limite. Puțini americani cunosc cât de brutal a fost și este traiul în multe alte țări. Evreii lucrează neobosiți pentru a schimba situația și în America. La începutul anilor ´90, după căderea URSS, mulți evrei comuniști acerbi au imigrat în S.U.A. și au început să lucreze la distrugerea acesteia, iar acest lucru poate fi văzut în multele violări ale constituției și în felul rapid în care sistemul legal este deteriorat.

S.U.A. este ultima superputere de pe pământ, care încă mai are ceva legi care protejează libertatea de exprimare și libertatea presei, cu toate că acestea sunt foarte nesigure, iar mulți dintre noi suntem reprimați și hărțuiți – pentru un exemplu concret, vezi situația e-grupurilor Joy Of Satan. Dacă S.U.A. se scufundă, aceasta va fi și soarta oricărei țări mai mici care mai este în vreun fel liberă, ajungând sub jugul controlului comunist. Mulți dintre voi știți că în multe țări, negarea sau contestarea holoc$stului evreiesc, rezultă în încarcerare automată. Evreii dau vina pe Gentili pentru tot ceea ce ei înșiși fac. Acest lucru creează confuzie, pentru a instaura o diversiune și distracție efectivă. La fel stau lucrurile și cu Satan … aceștia dau vina pe el și pe puterile Iadului, pentru tot ceea ce ”dumnezeul” lor creștin este și face. Adevărul este chiar sub nasul lor, în ”Sfânta Scriptură” și nu trebuie decât să te uiți prin Vechiul Testament; la fel și nazarineanul, le-a ordonat urmașilor săi atât să fure, cât și să ucidă.


Luca 19:27, Luca 6:1-5, Luca 19:29-35 … și să distrugă familii: Matei 10:34-36.

Creștinii și ceilalți nu pot vedea aceste lucruri deoarece au fost  amăgiți sub o vrajă puternică. Satan însuși mi-a spus cu ceva timp în urmă, despre felul oribil în care au suferit Gentilii sub comunismul evreiesc. Am scris mai multe articole despre situația sclavilor din China Roșie. Această brutalitate este ceea ce înseamnă cu adevărat comunismul evreiesc.


Citat din talmudul evreiesc:
Midrasch Talpioth, p. 225-L:
”Iehova a creat ne-evreii în formă umană pentru ca evreul să nu fie servit de fiare. Prin urmare, ne-evreul este un animal în formă umană și osândit să îl servească pe evreu zi și noapte.”

Dacă nu luptăm pentru libertățile noastre, fiecare dintre noi, acestea ne vor fi luate. Ca și în cazul sclaviei sovietice, se poate observa un model identic al acestuia, desfășurându-se în China Roșie, precum și în alte părți ale lumii: oameni de unică folosință, zdrobiți în mod sistematic, puși la muncă până cad moți, numai pentru a fi înlocuiți cu alți Gentili, tot de unică folosință. Și o minimă cercetare dezvăluie faptul că evreii sunt și dintotdeauna au fost în spatele tuturor acestor lucruri, și că biblia nu este nimic altceva decât o schiță a comunismului evreiesc, prin învățăturile și îndoctrinările ei (atât din Noul cât și din Vechiul Testament) – împreună cu atotimportantul scop de creare a mediului potrivnic pentru aruncarea vrăjilor și a blestemelor, de pe urma cărora evreii să profite enorm. Satan doboară draperiile din mințile noastre și ne trezește la adevăr, astfel încât să devenim conștienții și să putem vedea. Creștinii, împreună cu celelalte mulțimi ignorante relaționate acestora, se află sub o puternică vrajă. Această vrajă trebuie ruptă.