-->

Informații importante despre Ritualul de pe 13 sept.

Click aici pentru prima parte.
 
Acest articol este tradus de pe grupurile în engleză

Ieri, a fost nemaipomenit să văd răspunsurile celorlalți, prin care spuneau cât de mult așteaptă Ritualul. Avem aici oameni care sunt determinați, care au valoare și voința de a lua în propriile lor mâini soarta acestei lumi. Vreau doar să precizez câteva lucruri înainte de Ritual – care, la rândul său, va fi postat în zilele următoare.

Și Puterile Iadului vor întra în plin asalt împotriva inamicului pe aceiași dată, întrucât inamicul este împins în jos, în patru labe. Zeii noștri lucrează în mod febril pentru ai anihila.

Trebuie să le ținem spatele chiar acum și să atacăm și noi din plin. În același timp să ne menținem energiile ridicate pe parcursul întregului proces și SĂ NU NE OPRIM până când sunt exterminați cu desăvârșire. Sunt mult prea multe lucrurile pe care Zeii noștri le pregătesc, împingând lucrurile spre victoria finală. Această lume trebuie să se împlinească pe ea însăși și să fie eliberată de sub controlul evreiesc. Niciodată în istorie nu au mai avut loc astfel de schimbări, acestea fiind total neprevăzute de evrei. Șobolanii evrei vor să stârnească al Treilea Război Mondial și prin acesta să distrugă totul; însă până și membrii familiei lor loiale de șobolani le întorc spatele. Cu alte cuvinte, aceștia au cam pierdut controlul și le este cu neputință să facă ceea ce au făcut în al Doilea Război Mondial. Acestea sunt lucruri de care trebuie să fim conștienți, deoarece acesta poate conduce la sfârșitul Israelului. Noi vom juca cărțile în această direcție.

Națiunile lumii devin din ce în ce mai nervoase pe evrei, iar aceștia pot vedea ce îi așteaptă. Și nouă ne este clar acest lucru.

Un alt fapt este acela că în fiecare zi din ce în ce mai mulți oamenii se deșteaptă. În scurt timp, grupurile noastre vor atinge 15.000 de membrii, lucru care înseamnă că în curând, prin eforturile noastre – acompaniate de un nivel înalt de avansare – nu numai că vom fi capabili de a dirija soarta lumii, dar și cea personală. Atacurile recente la adresa grupurilor au fost premeditate, însă noi nu vom sta cu mâinile în sân. Satan păzește spatele întregului grup, dar și spatele celor care îi sunt loiali, motiv pentru care trebuie să întrăm pe front și să luptăm.

Întotdeauna evreii au fost aroganți, afirmând că ei vor fi victorioși, în timp ce noi am fost răbdători, persistenți, puternici și bravi. Evreii sunt o mâzgă și sunt fricoși ca naiba. Aceștia adoră să pălăvrăgească și să se dea mari, până când sunt atacați cu severitate de cineva. Când realizează puterea celor aflați deasupra lor, ca niște șobolani ce sunt, încep să cerșească milă (numai ca mai apoi să te mănânce de viu).

Inamicul a creat suflete pierdute, o lume nebună și cred că totul este a lor și că totul e dus pe râpă în ceea ce ne privește pe noi, Arienii. Însă oamenii noștri au suflete care sunt pline de voință și determinare, gata să răstoarne mesele; suflete care au luptat pentru acest lucru timp de ani buni. Aceste suflete pășesc împreună, de partea Zeilor.

Este un alt lucru pe care vreau să îl scot în evidență și care este foarte important. În timp ce noi îi atacăm din toate părțile, atacurile pe care ei le pot lansa sunt mult mai slabe și mulțumită haosului pe care li l-am creat, aceștia iau mereu decizii total greșite – după cum au și făcut în repetate rânduri. Prin urmare, noi vom crea din ce în ce mai multă presiune și îi vom privi aprinzându-se și arzând.

Cât despre data Ritualului, după cum a scris și Fratele nostru în Satan – En Haraden Amulg, este de notat:


”Suntem în anul 20*13*
În acest an există două zile de vineri care pică pe data de 13
Între aceste două vineri, sunt exact 13 săptămâni
Sunt 90 de zile între aceste două zile de vineri.
Înaltul Preot Don Danko menționa mai devreme:
”Cuvântul Yoga se rezumă la numărul 13 în numerologia sanscrită. Acesta este un număr al desăvârșirii. Nu este 12, întrucât avem 13 centre energetice majore și nicidecum 12. De asemenea, anul ar trebui să consiste din 13 luni Lunare, împărțite în 28 de zile – sau 4 săptămâni. În acest fel anul este perfecționat la 360 de zile – care este numărul cercului sacru al cosmologiei divine, care reprezintă Templul Sufletului (Sol). 360 este egal cu 9 în numerologie. Acesta este motivul pentru care în sistemul egiptean, numărul nouă este reprezentat de Șarpele Ouroboros. S-a semnalat și faptul că există o a 13a constelație în Zodiac.”

Acesta este timpul de desăvârșire a TUTUROR lucrărilor noastre! Este momentul în care azvârlim un atac complet asupra inamicului, iar aceștia sunt complet distruși. Este un timp al schimbării. După decimarea totală a inamicului, lucrurile vor începe să meargă din ce în ce mai bine.
Acesta este un timp perfect pentru o lucrare de 90 de zile. Fiecare poate și TREBUIE să participe. Întreg asaltul va ține 90 de zile; vom începe Lucrare cu un Ritual pe data de 13 septembrie, (vom continua cu Lucrarea, trimițând în fiecare zi energie distructivă) și vom încheia Lucrarea pe data de 13 decembrie, cu un Ritual de închidere.
Pentru aceia care cer un Ritual, se va posta unul.

 – En Haraden Amulg”


Data aleasă este foarte importantă, în sensul că aceasta a fost și data la care Jacques De Molay l-a blestemat pe papa – conducătorul inamicului – să moară într-un an de zile. Papa a căzut mort pe parcursul aceluiași an, împlinind astfel blestemul; și se pare că nici prietenii lui extratereștrii și nici clerul nu a putut face nimic pentru a ține această bucată de căcat în viață.

Prin urmare, noi vom face același lucru acum. Vom ataca conducerea evreiască în toate locurile. Am atacat cu violență Vaticanul și evreii, am întreținut și lucrări de deșteptare, etc., iar acum vom distruge conducerea evreiască, punând-i în totalitate cu spatele la perete. Fără liderii lor, jidanii nu sunt nimic.

Mai marii care sunt în contact cu inamicii extratereștrii – sunt pe listă. Ceilalți conducători inamici care lucrează cu sume vaste de bani și averi – sunt și ei pe listă. Papa – e și el. Fiecare evreu aflat în poziție de conducere, fiecare ”păstor” al acestei rase jidănești/evreiești – sunt cu toții acolo. Omoară păstorul iar oile vor fi o pradă ușoară.

Tot ce le lipsește – pe lângă toată atenția negativă pe care și-au atras-o, pe lângă toate lucrările de distrugere direcționate spre ei – sunt câteva decizi greșite din partea liderilor lor. Cu alte cuvinte, câteva decizii greșite acompaniate de tot atâtea alegeri proaste – care vor distruge și vor disemina și mai mult noua ordine mondială a evreilor – și aceștia vor fi șterși de pe hartă la nivel global, întrucât aceștia sunt un monstru a cărui putere stă numai în viclenie și atât.

În altă ordine de idei, îi vom lovi într-un mod foarte inteligent. Vom asigura faptul că toți aceia care iau decizii cu privire la soarta rasei evreiești, vor alege lucrurile care vor conduce la distrugerea rasei evreiești și a însuși statului evreu. Alegeri economice greșite, îndrumare ”spirituală” greșită, administrare militară greșită, toate lucrurile greșite; o conducere greșită = decimare. Noi le distrugem conducerea, și prin asta distrugem însăși rasa evreiască. Liderii evrei = rasa evreiască, și viceversa.

Îi distrugem prin proprii lor conducători.

Ritualul împreună cu specificațiile cu privire la cât de mult va dura, vor fi postate mâine. Poate fi un atac de 90 de zile sau l-am putea desface în 40+40+9 zile, iar în ziua 90 să facem un alt ritual pentru a sigila întreaga lucrare. Toate aceste lucruri vor fi cunoscute mâine.


Tuturor Războinicilor noștri Credincioși,


HAIL SATAN!!!!

HAIL ZEILOR DUATULUI!!!!

HAIL FIECĂRUIA DINTRE VOI!!!!