-->

Toată lumea ar trebui să citească acest articol și să se pregătească pentru exterminarea inamicului

Aceasta va conduce la un final dureros al inamicului. Chiar acum, inamicul este în căcat până peste cap – mai mult ca niciodată. Acest aspect trebuie înțeles, iar oamenii noștri trebuie să lucreze și să SFÂȘIE ȘI ULTIMA BUCATĂ DIN INAMIC, ACUM, NU MÂINE. Acesta este un timp CRUCIAL.

PE DATA DE VINERI 13 SEPTEMBRIE, ÎN EXACT 9 ZILE, LE VOM DA O LOVITURĂ FATALĂ ȘI ÎI VOM PUNE LA PĂMÂNT. TOȚI oamenii noștri trebuie să se pregătească: LĂSAȚI-VĂ SÂNGELE SĂ VĂ FIARBĂ ÎN VENE!

Inamicii evrei sărbătoresc ”Iom Kipur” pe data de 13 septembrie. Această sărbătoare le interzice să întrețină orice fel de acțiune spirituale, aceștia nefăcând absolut nimic în acea zi. PRIN URMARE, NOI VOM LANSA UN ATAC TOTAL, LOVINDU-I EXACT ATUNCI CÂND SUNT CEL MAI VULNERABILI.

Inamicul a fost atât de speriat în ultima vreme, încât a și pus în funcție primul papă Iezuit. Acest nou papă este evreu, lucru care denotă într-un mod extrem de evident, ca aceștia se îndreaptă spre propriul sfârșit, motiv pentru care își cheamă la datorie cea mai "puternica" oaste de strânsură pe care o au. Aceia care sunt foarte apropiați de Satan, sunt conștienți de acest lucru și de faptul că în același timp, atacurile s-au rărit însă au crescut, în sensul că sunt aproape de sfârșit. Vaticanul s-a demascat singur și oamenii de pretutindeni se trezesc, iar ura începe să prindă rădăcini prin sursele lor ”spirituale” de energie. La rândul lor, evreii, s-au demascat și ei pe ei înșiși atât de oribil, încât acum sunt expuși la nivel global.

Aceștia îți trag în fiecare zi câte una peste gură, atunci când nu ai ceea ce îți dorești, când îți pun bețe în roate cu meditațiile, când te fac să îți fie rușine de tine însuți – asta e rezultatul lucrărilor lor magice și blestemele lor împotriva noastră. Ce ai de gând să faci? Vrei să îi lași să continue? NICIODATĂ! CI ÎI VEI EXTERMINA ÎN NUMELE LUI SATAN!

Următorul pas în planurile lor pare să fie instigarea celui de-al Treilea Război Mondial, însă, după cum se poate vedea, aceștia au dat-o (din plin) în bară și au acționat în stil haotic. ACUM ESTE MOMENTUL ÎN CARE NOI TREBUIE SĂ ÎI LOVIM CEL MAI TARE! ACESTA ESTE TIMPUL ÎN CARE EI SUNT FOARTE SLABI ȘI SE VOR SFĂRÂMA PENTRU TOTDEAUNA! Sunt în plin haos și indiferent de ceea ce pretind, ei știu că sfârșitul le este aproape.

Mă adresez tuturor membrilor neînfricați, curajoși și nobili și le cer să se ridice și să lupte acum, întrucât în joc este lumea noastră. Gata cu lenevirea, gata cu blabla-ul, gata cu atitudinea ”trăiește și lasă să trăiască”. Aceia care nu intră în Război sunt lași și mai bine nici nu l-ar privi pe Satan în ochi. Satan, Zeii (Demonii) și sute de mii de Suflete Satanice s-au sacrificat mai mult decât ne putem imagina, pentru ca noi să fim liberi. LA GUNOI CU LAȘII, IAR FRICOȘII SĂ DISPARĂ DIN FAȚA NOASTRĂ!

Mulți dintre ai noștri sunt atacați și experimentează tot felul de probleme în fiecare zi. Îți voi spune de ce. Inamicul exploatează la maxim lucrurile prin care are putere asupra ta. Cu alte cuvinte, îți exploatează slăbiciunile și abuzează de faptul că tu nu explodezi de furie, distrugându-i. NU vorbesc aici de revoluții fără sens în mijlocul străzii, ci de adevărata violență spirituală care îl spulberă pe inamic până la ultima bucată.

Vreau să vă simt furia clocotind și să vă văd pe toți aprinși într-o voință și o putere pură. Cu toții trebuie să ne scoatem la suprafață cele mai adânci puteri ale noastre și să curățăm pământul de inamici. Santinelele le sunt șubrede, ei sunt slabi și în final vor eșua. Nu te gândi la faptul că sunt mulți la număr și că au control: noi, în sufletele noastre, purtăm ceea ce ne trebuie pentru a-i anihila în totalitate. Amintește-ți mereu că nu ești singur în toate acestea; indiferent unde te afli, noi suntem toți legați unul de celălalt. Ai grijă de tine însuți și prin asta îi ajuți și pe ceilalți camarazi aflați în nevoie.

În timp ce citești aceste rânduri, Zeii lui Satan și Satan însuși se uită la tine, întrucât aceștia îi au mereu în vizor pe ai RĂZBOINICII noștri PUTERNICI, NEÎNFRICAȚI și VICTORIOȘI.

SĂ PUNEM SFÂRȘIT ACESTEI LUMI NEDREPTE ȘI EVREIEȘTI! Vrei acest lucru? Vrei să fi liber, tu și copii copiilor tăi? Atunci trebuie să luptăm. Trebuie să îi lovim acum cât sunt cu garda jos, să ne bucurăm când ajung în patru labe și să îi anihilăm cât timp sunt la pământ. FĂRĂ MILĂ, ÎNTRUCÂT MILA NE VA ADUCE NOUĂ SFÂRȘITUL!! În schimb, trebuie să ne folosim exclusiv de violența SPIRITUALĂ și inamicul va fi distrus.

Gata cu amânările, gata cu teama, gata cu suprimarea. Aceia care au luptat și până acum, nu merită felicitări, ci merită să devină asemenea Zeilor, întrucât au dovedit că posedă calitățile Zeilor noștri. Aceia care vor intra în Război acum, vor fi venerați – toată lumea trebuie să se apuce de luptă. Inamicul încearcă să îi convingă pe mulți ba că nu are rost, ba că sunt singuri, ba că sunt fără putere; însă ceea ce eu îți spun acum e că tu deții puterile spirituale ale Zeilor noștri, iar ei vor ca tu să reacționezi și să te răzbuni.

Hai să-i terminăm pe inamici și să le oferim copiilor noștri o lume mai bună, lipsită de toată nebunia asta!

Haidem să ne pregătim cu toții de asalt și să le dăm o lovitură fatală pe data de 13 septembrie (vinerea). Negreșit vom savura acest moment.

De asemenea, le cer tuturora ca în această perioadă să NU slăbească energiile grupului, folosindu-le în lucruri personale – fără nici un fel de ofensă. Ceea ce e important și crucial la momentul de față, e să direcționăm energiile grupului precum un laser și să tranșăm inamicul în cel mai slab punct al lui.

Toți camarazii trebuie să mărșăluiască; haidem să punem capăt acestei perioade groaznice din istorie.

Puterea este în mâinile noastre. Nu îi lăsa să te păcălească.

*O să postăm un Ritual în câteva zile, creat special pentru această ocazie!


HAIL SATAN!!!!

HAIL TUTUROR ZEILOR IADULUI!!!!

HAIL RĂZBOINICILOR ȘI SUFLETELOR IADULUI!!!!


SIEG HEIL!!!!

 - de HoodedCobra666