-->

RITUALUL DE PE 13 SEPTEMBRIE 2013


Pentru informațiile despre Ritual, Prima Parte, Click aici.
Pentru informațiile despre Ritual, Partea a Doua, Click aici.

==== Informații generale.

TE ROG CITEȘTE CU ATENȚIE ȘI DACĂ AI ORICE FEL DE ÎNTREBĂRI, PUNE-LE! POSTĂM DIN TIMP ACEST RITUAL, ASTFEL ÎNCÂT SĂ AVEM TIMP SĂ RĂSPUNDEM EVENTUALELOR ÎNTREBĂRI.

 • scopul Ritualului de față: Distrugerea liderilor evrei care conduc rasa evreiască, astfel încât toți evreii să fie anihilați.
 • link spre Sigiliu: http://satanismgr.webs.com/ritualpics/jewishleaderssigil.png
 • pentru aceia care nu au spațiul necesar întreținerii Ritualului, faceți-l în Templul Astral – fiți creativi cu asta. Nu permiteți ca lipsa de spațiu să vă oprească. Pentru vibrarea runelor, puteți merge la baie sau chiar să ieșiți la o plimbare în aer liber (asigurați-vă că sunteți în siguranță).
 • ridică-ți energiile înaintea Ritualului și nu îți abandona programul de meditații. Asigură-te că te ții de această Lucrare până la sfârșitul acesteia, întrucât asta îi oferă cea mai mare putere.
 • fi conștient că poți fi atacat pe parcursul Lucrării. Nu te opri niciodată: ca un Războinic al lui Satan, privește la atacuri ca la o dovadă că Lucrarea este efectivă. Aici intră și gândurile de rahat care ne pot fi induse de inamic și care trebuie ignorate.
 • cea mai bună dată pentru începerea Lucrării este 13 septembrie. Nu există nicio scuză pentru a nu participa. Acest Ritual/Lucrare este postat din timp, astfel încât fiecare să și-l poată potrivi din cu grijă.
 • Ritualul/Lucrarea va fi ușoară, astfel încât fiecare să o poată face, cei noi deopotrivă cu cei avansați.
 • dacă se întâmplă să nu faci într-o zi (lucru care NU ar trebui să se întâmple), recuperează ziua următoare (adică fă Lucrarea de două ori).
 • fi conștient de faptul că cei pe care îi atacăm au fost sub protecție, așadar, în primele zile s-ar putea să ai impresia că energiile nu își ating ținta. Acest lucru este puțin probabil, deoarece noi suntem în număr mare – însă scot acest lucru în evidență, pentru aceia care s-ar putea să experimenteze așa ceva.
 • evreii se află deja într-una din cele mai proaste situații. Ceea ce noi facem acum, e să pecetluim o lucrare de ”adio”. Lucrările de până acum și-au cerut tributul. Cu toate acestea, noi nu vom înceta cu atacurile până când aceștia sunt eradicați în totalitate … ÎN TOTALITATE. Dacă ne oprim sau dacă ne ”odihnim” înainte de asta, o sa avem noi probleme. Zeii nu au încetat niciodată, așa că nici noi u vom înceta. Suntem superiori, realizează acest lucru; nu se cade să ne lăsăm în grija altora.
 • dacă ești atacat în exces, am inclus un pas opțional prin care poți scăpa de asta. De asemenea, acest pas poate fi introdus în programul tău zilnic de meditație.
 • dacă poți, încearcă să întreții Lucrarea în orele lui Marte sau Saturn.
 • nu este obligatoriu să folosești Sigiliul propus. Cu toate că acesta ar fi foarte bun pentru focalizare. Te poți folosi de vizualizare, imaginându-ți cum energia Lucrării lovește sufletele liderilor inamicilor.
 • dacă îți este mai ușor să condensezi energia sub forma unei sfere energetice, simte-te liber și fă așa.
 • cât ține de Declarația Ritualului, concentrează-te pe aceasta și simte-te ca și cum ești o verigă în lanțul format din ceilalți Frați și Surori în Satan, și din însăși Zeii Iadului. Acest lucru este opțional, însă fiecare detaliu contează.==== RITUALUL:

Forma Ritualului este ca în Ritualul Standard. Ceea ce diferă este rugăciunea și apogeul ritualului – moment în care vei vibra runele, fie pe Sigiliu pe care îl vei arde mai apoi, fie direct spre inamici. Le sugerez novicilor să nu folosească Sigiliul.


Începe Ritualul după cum este specificat în Ritualul Standard și invocă-i pe cei 4 Prinți Încoronați ai Iadului: Satan, Bael, Astaroth și Azazel.

Apoi continuă cu Rugăciunea Ritualului: (o poți personaliza, însă nu te abate de la tema acesteia; lasă Declarația Ritualului INTACTĂ, pentru a crea legătura necesară între tine și ceilalți Frați și Surori care fac Ritualul)
Tată Satan, Tatăl sufletului meu, vin înaintea ta în această zi importantă în care m-ai chemat  să lupt în Armata ta, pentru o cauză înaltă și sacră. Satan, ia aminte la vocea mea, întrucât cuvintele mele sunt un legământ și o promisiune sinceră.

Eu, ca Fiu/Fiică al/a tău/ta, declar că îți voi urma voința și voi lupta împotriva rasei evreiești până când aceasta este distrusă în totalitate, ÎN TOTALITATE, căci aceștia îmi sunt inamici, la fel cum îți sunt și ție. Blestemat să le fie sufletul, blestemat să fie orice lucru care îi protejează și glorificat fi numai Tu!

Tată Satan, împarte cu mine putere din puterea Ta și astfel să putem împlini ceea ce trebuie împlinit. Membrii familiei noastre sunt peste tot în lume și toți cheamă în Numele și providența Ta, să le dai inamicilor ceea ce merită din plin. Chin, moarte și distrugere permanentă.

Le vom ataca conducerea, la fel cum și ei încearcă să ne-o atace pe a noastră; însă noi le vom anihila liderii și, împreună cu ei, întreaga lor rasă putrezită. BLESTEMAȚI SĂ LE FIE LIDERII LOR, LIDERII LOR ECONOMICI, LIDERII LOR SPIRITUALI, ACEIA CARE AU CONDUS ȘI CONDUC ACEASTĂ RASĂ PUTREDĂ, BLESTEMAT SĂ LE FIE SUFLETUL ȘI TOATE GÂNDURILE ȘI ALEGERILE LOR SĂ CONDUCĂ SPRE DISTRUGEREA, MOARTEA ERADICAREA TOTALĂ A ACESTEI RASE!

Declarația Ritualului:
Toți liderii evreiești a căror decizii ghidează soarta rasei evreilor, sunt distruși în mod permanent și cu desăvârșire.
Alegerile și deciziile lor distrug rasa evreiască în totalitate, acum și pentru totdeauna.

SATAN, DĂ-NE FIECĂRUIA DINTRE NOI PUTERE ȘI CONDU-NE SPRE ERA LEGITIMĂ A VOINȚEI TALE!

HAIL SATAN!!!!
HAIL HITLER!!!!
HAIL (Demonul tău Gardian)
HAIL TUTUROR ZEILOR ȘI FAMILIEI NOASTRE!!!!
SIEG HEIL!!!!

După ce ai terminat cu Rugăciunea Ritualului, poți bea din pocal.

Acum este momentul în care te concentrezi pe Sigiliu, or pe statul evreiesc sau pe orice crezi de cuviință (dacă alegi altceva în loc de Sigiliu). Dacă folosești Sigiliul, poți pune puțin sânge de la tine în jurul stelei, acolo unde sunt runele – acest lucru sporește și mai mult puterea ritualului, după cum este explicat de Înaltul Preot Vovim Baghie. Acest lucru nu este necesar în cazul novicilor. Nu ar trebui să fie aplicate decât 2 sau 4 picături de sânge.

Așază Sigiliul pe Altar și concentrează-te pe distrugerea liderilor evreilor, care trag după ei în distrugere și rasa lor împuțită.


Acum poți afirma cu voce tare: ”Toți liderii evreiești a căror decizii ghidează soarta rasei evreilor, sunt distruși în mod permanent și în desăvârșire.
Alegerile și deciziile lor conduc la distrugerea rasei evreiești în totalitate, acum și pentru totdeauna.”

Înainte de a începe să vibrezi runele, vibrează mantra AUM de 9 ori, pentru a deschide partea cu vibrațiile din Ritual.

Apoi treci la pasul următor: vibrarea runelor.

NOTĂ: numărul de vibrații este între 9 sau un multiplu de 9 pentru fiecare rună (9 este un număr al distrugerii/sfârșitului), 13 – care este numărul zilei în care se începe Ritualul/Lucrarea și este puternic din acest motiv, 40 – numărul lui Satan, 108 – numărul unei lucrări complete. Amintește-ți să rămâi focalizat atunci când vibrezi runele. Numărul de vibrații din cadrul Lucrării poate fi diferit de numărul de vibrații din cadrul Ritualului. Spre exemplu, să spunem că alegi să vibrezi fiecare rună de 40 de ori în cadrul Ritualului, iar în cele 90 de zile care urmează, să vrei să vibrezi fiecare rună numai de 9 ori. Dacă alegi să vibrezi fiecare rună de 13 ori, poți face asta numai vinerea, în cadrul Ritualului; după aceea poți continua Lucrarea cu un alt număr de vibrații. 13 este doar pentru vineri. Pentru Lucrare alege-ți 9 sau un multiplu de 9)


Runa HAGALAZ
HHHH–AAAA–GGGG–AAAA–LLLL–AAAA–ZZZZ

Focalizează energia lui Hagalaz în mod intens fie pe Sigiliu, fie în sufletele conducătorilor rasei evreiești.

Vibrează runa de câte ori ai ales să vibrezi, și cu fiecare vibrație intensifică energia produsă de rună din ce în ce mai mult fie pe Sigiliu, fie în sufletele conducătorilor rasei evreiești.

Apoi rostește afirmația runică, de 1 - 9 ori: ”Energiile runei Hagalaz distrug chiar acum liderii rasei evreiești, în mod permanent. Deciziile lor îi distrug pe ei și pe rasa evreiască în mod total și permanent.”


Treci la runa următoare: THURISAZ
TTHH–UUUU–RRRR—IIII–SSSS–AAAA–ZZZZ

Focalizează energia lui Thurisaz în mod intens fie pe Sigiliu, fie în sufletele conducătorilor rasei evreiești.

Vibrează runa de câte ori ai ales să vibrezi, și cu fiecare vibrație intensifică energia produsă de rună din ce în ce mai mult fie pe Sigiliu, fie în sufletele conducătorilor rasei evreiești.

Apoi rostește afirmația runică, de 1 - 9 ori: ”Energiile runei Thurisaz distrug chiar acum liderii rasei evreiești, în mod permanent. Deciziile lor îi distrug pe ei și pe rasa evreiască în mod total și permanent.”


Treci la runa următoare: ISA (cu o afirmație puțin diferită)
 IIII-SSSS-AAAA

Focalizează energia lui Isa în mod intens fie pe Sigiliu, fie în sufletele conducătorilor rasei evreiești. Imaginează-ți că cu fiecare inspirație a ta, sigiliul sau sufletele conducătorilor evreilor se umple cu o energie gri și cu o energie a haosului/confuziei extreme.

Vibrează runa de câte ori ai ales să vibrezi, și cu fiecare vibrație intensifică energia produsă de rună din ce în ce mai mult fie pe Sigiliu, fie în sufletele conducătorilor rasei evreiești.

Apoi rostește afirmația runică, de 1 - 9 ori: ”Energiile runei Isa îi leagă chiar acum pe liderii rasei evreiești de distrugere totală, în mod permanent. Deciziile lor îi leagă pe ei și pe rasa evreiască în mod permanent de distrugere totală.”Pentru pecetluirea Ritualului.

****Pentru aceia care folosesc Sigiliu:

Scrie pe spatele sigiliului Declarația Ritualului: Toți liderii evreiești a căror decizii ghidează soarta rasei evreilor, sunt distruși în mod permanent și cu desăvârșire.
Alegerile și deciziile lor distrug rasa evreiască în totalitate, acum și pentru totdeauna.”

Vibrează mantra AUM de 9 ori, și ai terminat.

Arde sigiliul și meditează timp de câteva minute pe ceea ce vrem să realizăm prim Ritual. Vizualizează cum Pișraelul este bombardat, vizualizează Neamurile cum se răscoală împotriva evreilor, distrugându-i


****Pentru aceia care nu folosesc un sigiliu:

Rostește Declarația Ritualului: ”Toți liderii evreiești a căror decizii ghidează soarta rasei evreilor, sunt distruși în mod permanent și cu desăvârșire.
Alegerile și deciziile lor distrug rasa evreiască în totalitate, acum și pentru totdeauna.”

Vibrează mantra AUM de 9 ori, și ai terminat.

Meditează timp de câteva minute pe ceea ce vrem să realizăm prim Ritual. Vizualizează cum Pișraelul este bombardat, vizualizează Neamurile cum se răscoală împotriva evreilor, distrugându-i.

Încheie Ritualul și fii mândru de tine însuți!SUMAR:
****Pentru aceia care folosesc Sigiliul:
1. începe ritualul ca în Ritualul Standard
2. la apogeul Ritualului scrie rugăciunea și arde-o
3. vibrează AUM de 9 ori
4. vibrează runele și încarcă sigiliul cu energia acestora, programează energia prin afirmații. Dacă vrei, aplică sânge pe sigiliu
5. scrie Declarația Ritualului pe spatele sigiliului
6. dă foc sigiliului și în timp ce acesta arde – sau după ce a ars – vibrează AUM de 9 ori
7. încheie Ritualul.


****Pentru aceia care nu folosesc Sigiliu:
1. începe ritualul ca în Ritualul Standard
2. la apogeul Ritualului recită Rugăciunea Ritualului, apoi Declarația Ritualului
3. vibrează AUM de 9 ori
4. focalizează-ți atenția pe sufletele conducătorilor inamicilor, sau pur si simplu ridică energia și programeaz-o. Sau, ai putea-o condensa într-o sferă de energie și după ce ai programat-o prin afirmații, trimite-o în Astral.
5. vibrează AUM de 9 ori
6. recită Declarația Ritualului
7. încheie Ritualul.