-->

03 septembrie 2013. Ritual de Grup


Având în vedere că Luna e foarte aproape de Luna Nouă, ritualurile și lucrările de distrugere, de dezlegare, etc., sunt foarte favorizate acum. Un lucru care nu e tocmai roz e că Luna e în Leu (care e un semn destul de pozitiv). În fine, lucrările începute cu Luna în Leu tind să fie de durată, lucru care este de dorit într-un astfel de ritual. Așacă m-am gândit la un ritual care să fie … atât pozitiv cât și negativ. Acest lucru poate fi realizat prin modificarea ușoară a afirmațiilor, astfel încât să servească ambele scopuri. 

E primul ritual pe care îl postăm și pe BLS (mai exact pe CE), pentru aceia care vor o versiune cu diacritice și de asemenea, mult mai bine structurată decât pe grup. În plus, în versiunea de pe site o să fie și suport audio pentru rune. În fine, postarea respectivă o să poată fii accesată numai din link-ul postat pe grup (adică nu o să apară nici la Articole Noi și niciunde altundeva).


INFORMAȚII DESPRE RITUAL:
  • Această lucrare ar trebui începută pe data de 3 septembrie 2013
  • Ritualul se face în prima zi și eventual în ultima zi a Lucrării. Lucrarea constă numai partea cu vibrarea runelor și programarea energiei. Lucrarea ar trebui făcută în fiecare zi, timp de 9, 18, 20, 27, 36, 40 zile.
  • ATENŢIE: pe 3 septembrie, data în care se începe Ritualul/Lucrarea, LUNA INTRĂ ÎN VID LA 20:52. ÎNCEPE ŞI ÎNCEARCĂ SĂ TERMINI CU RITUALUL ÎNANTE CA LUNA SĂ INTRE ÎN VID!!!!
  • Numărul vibrațiilor runice este adaptabil. Cu cât vibrezi runele de mai multe ori, cu atât mai puternic va fi Ritualul/Lucrarea. Tu decizi aici. Minimul de vibrații pentru fiecare rună este 9.
  • Ora Ritualului/Lucrării: de preferabil orele lui Marte. Dacă chiar nu poți în ora lui Marte, fă în altă oră planetară.
  • Runele pe care le vom folosi sunt FEHU, THURISAZ, RAIDHO și GEBO. Runele sunt vibrate după cum urmează:
FEHU: fff-eee-hhh-uuu
THURISAZ: ttt-hhh-uuu-rrr-iii-sss-aaa-zzz
RAIDHO: rrr-aaa-iii-dooo
GEBO: ggg-eee-booo (litera G este vibrată în fundul gurii. Sună ca un fel de R, numai că limba vibrează în fundul gurii.)


*** Afirmația Runică (de recitat după fiecare set de 9 vibrații a fiecarei rune):
„Energiile lui (__numele runei__) lucrează în mod constant și permanent pentru a restitui toți banii și toate averile lumii din posesia evreilor, înapoi în posesia Neamurilor.”

*** Afirmația Ritualului (de recitat de 9 ori după ce termini cu runele):
„Toți banii și toate averile lumii trec din posesia evreilor, înapoi în posesia Națiunilor Neamurilor, odată pentru totdeauna.”


CHESTIUNI IMPORTANTE:
  • Fii conștient de faptul că inamiul va încerca să te oprească din a întreține acest ritual, cu tot felul de gânduri. Fi pregătit pentru asta și nu da doi bani pe astfel de influențe, ci continuă cu ritualul; inamicul e foarte viclean și va face orice va putea ca să te impiedice.
  • Lucrarea nu va necesita mai mult de 10 minute în fiecare zi, așa că nu prea ai scuze pentru a nu participa.
  • Întotdeauna rămâi la zi cu programul tău de meditații, pe durata întregii Lucrări. Pentru aceia care sunt mai avansați, întrețineți Meditația MerKaBa în fiecare zi, pentru a vă menține vibrațiile ridicate. CURĂȚAREA SUFLETULUI ESTE OBLIGATORIE, ÎN FIECARE ZI.
  • În cazul în care nu apuci să faci Lucrarea într-o zi, asiura-te că vei recupera în ziua următoare, iar dacă ești presat de timp, întreține lucrarea oricând poți și ignoră orele planetare. Cu toate acestea, astfel de incidente ar trebui evitate pe cât posibil, pentru ca energiile planetare adaugă mai multă putere la Ritual/Lucrare.
  • Ritualul din prima zi poate fi evitat, cu toate că acesta ar spori puterea întregii lucrări și este și o formalitate de neprețuit. Ritualul elaborat ar trebui repetat și în ultima zi a Lucrării.
  • Energiile pot fi direcționate prin vizualizare. Poți vizualiza pământul ca întreg, fiid învăluit în totalitate într-o energie satanică puternică sau poți condensa energiile ridicate în cadrul Ritualului/Lucrării într-o sferă de lumină, pe care mai apoi să o trimiți în eter/akasha/chintesență, asemenea unei forme mentale. Poți adapta și improviza aici, în funcție de nivelul la care te afli. De asemenea, este recomandat să petreci în jur de 4-5 minute după ce ai terminat cu lucrarea, în fiecare zi, și să meditezi și să vizualizezi lumea satanică perfectă, în care toate bogățiile, banii și absolut tot, sunt din nou în mâinile Neamurilor. De asemenea poți vizualiza o ură imensă împotriva inamicilor și a evreilor, din partea Neamurilor care își revendică drepturile și averile strămoșilor noștrii; poți vizualiza și Al Patrulea Reich (domnia lui Antihrist – Ramses al II-lea – care va face dreptate Neamurilor) și să îți desfeți ființa gândindu-te la acesta cu dragoste.


RITUALUL

1. Deschiderea Ritualului:

Acest Ritual va fi asemenea ritualulurilor standard și ușoare. Motivul pentru simplicitatea ritualului este pentru a-l face accesibil și la îndemana tuturor; trebuie să participăm cu toții și SĂ PUNEM TOT CE AVEM ÎN ACEST RITUAL.

Îl fac extrem de ușor de aplicat și accesibil pentru toată lumea. Dacă nu ai un Altar, folosește-ți Templul Astral. Dacă nu ai nici Altar si nici un Templu Astral, atunci sari direct la Lucrare, fară nici un bai.

Scuzele sunt pentru cei slabi, abandonarea Lucrării sunt pentru cei și mai slabi iar cei plini de frică … la coșul de gunoi cu ei!

Punerea în practică este pentru Sataniști – Zei în devenire și – oameni care sunt dedicați cu seriozitate Tatălui Satan și NU sunt plini numai de vorbe goale.

Aici e linkul pentru Ritualul Standard. Ceea ce noi o sa facem este sa adaptam acest ritual:

Vei întreține Ritualul în același fel ca cel Standard, numai că rugăciunea va fi diferită; poți completa rugaciunea și cu alte cuvinte de la tine, însă nu te abate de la subiectul și tema Ritualului/Lucrării de față.

2. RUGACIUNEA RITUALULUI:

„Tată Satan, Tată al Națiunilor Neamurilor, mă unesc cu ceilalți Frați, Surori și Războinici, toți într-un cuget sub steagul Tău, să luptăm pentru a elibera Pământul de sub tirania și influența sumbră a paraziților evrei. Pentru prea multă vreme jegoșii de evrei ne-au asuprit, ne-au subjugat și ne-au manipulat după cum au vrut ei, folosindu-se de vastele sume de bani și averi pe care acestea le dețin. Știu felul în care aceștia s-au procopsit; știu de milioanele și zecile de milioane de Neamuri care au fost omorâți, care au fost jefuiți, înșelați și tâlhăriți de această rasă cancerigenă a evreilor, pentru ca aceasta să strângă comori, să înflorească și să prospere, în timp ce noi, Neamurile, sufeream flamanzi și goi – noi împreună cu copii noștri născuți și nenăscuți. Amintirea strămoșilor noștri vânați și doborâți până la unul de jidani, este încă vie și proaspătă în amintirea mea. Mirosul râurilor și bălților din sângele Neamurilor, vărsat de și pentru infecții de evrei, îmi este încă puternic în nări. Tată Satan, mi-a fost destul. Nedreptatea trebuie să înceteze și vinovații trebuie să plătească, cu vârf și îndesat. Pentru toate acestea sunt azi aici, înaintea ta, cerându-ți putere, pricepere și un spirit neînfricat, pentru a nimici cu desăvârșire pe toți asupritorii noștri. Banii și averile pământului trebuie restituite Neamurilor. Promit că voi lupta până când și ultimul ban a fost restituit Neamurilor tâlhărite. Fă-mă dar neobosit în această lupă și de neoprit. Fă-mă vocea pe care ei au încercat să o astupe. Războinicul pe care ei au încercat să-l dezarmeze. Arianul de neînvins, pe care ei au încercat fără succes să-l extermine.

HAIL SATAN!!!!
HAIL LILITH!!!!
HEIL HITLER!!!!
HAIL TUTUROR RAZBOINICILOR, OAMENI SI ZEI, AI IADULUI!!!!”

3. Vibrarea runelor și programarea energiilor:

Dupa ce ai terminat cu rugaciunea, vei continua mai departe cu vibrarea runelor.

a). Vei începe cu FEHU:
Dupa ce ai vibrat runa de 9 ori (sau de cate ori ai ales sa o vibrezi), afirmă de 9 ori: „Energiile lui Fehu lucrează în mod constant și permanent pentru a restitui toți banii și toate averile lumii din posesia evreilor, înapoi în posesia Neamurilor.”


b). Continuă cu runa Thurisaz:
Dupa ce ai vibrat runa de 9 ori (sau de cate ori ai ales sa o vibrezi), afirmă de 9 ori: „Energiile lui Thurisaz lucrează în mod constant și permanent pentru a restitui toți banii și toate averile lumii din posesia evreilor, înapoi în posesia Neamurilor.”

c). Treci mai departe la runa Raidho
Dupa ce ai vibrat runa de 9 ori (sau de cate ori ai ales sa o vibrezi), afirmă de 9 ori:
„Energiile lui Raidho lucrează în mod constant și permanent pentru a restitui toți banii și toate averile lumii din posesia evreilor, înapoi în posesia Neamurilor.”


d). Încheie cu Gebo
Dupa ce ai vibrat runa de 9 ori (sau de cate ori ai ales sa o vibrezi), afirmă de 9 ori:
„Energiile lui Gebo lucrează în mod constant și permanent pentru a restitui toți banii și toate averile lumii din posesia evreilor, înapoi în posesia Neamurilor.”

Repetă Afirmația Ritualului de 9 ori:
„Toți banii și toate averile lumii trec din posesia evreilor, înapoi în posesia Națiunilor Neamurilor, odată pentru totdeauna.”


4. Meditează timp de câteva minute pe Noua Lume Satanică.



5. Asta a fost tot. Încheie Ritualul cu un puternic HAIL SATAN şi fii mândru de tine însuţi!


Sumar:
1. deschiderea Ritualului
2. întreține ritualul ca pe site, adaptând rugăciunea după lucrarea de față
3. la apogeul Ritualului vibrează runele și rostește afirmațiile
4. meditează timp de câteva minute pe ceea ce dorim să dobândim prin Ritual/Lucrare
5. încheie Ritualul
6. despre Lucrare: repetă partea cu vibrarea runelor și rostirea afirmațiilor pentru o perioadă cuprinsă între 9 și 40 de zile (vezi numerele mai sus), începând cu ziua în care ai întreținut Ritualul; sau fă asta în fiecare zi, ca parte a programului tău de meditații sau până la următorul Ritual/Lucrare de grup.