-->

Sfânta scriptură: O carte de vrăjitorie evreiască partea IIPentru cei care nu sunt familiarizați cu acest subiect, vă rog să citiți articolul “Sfânta scriptură: ocarte de vrăjitorie evreiască partea I”, înainte de a continua.

Pentru a expune cum se cuvine adevărul legat de biblie, trebuie ca cel care citește să aibă multe cunoștințe în ceea ace privește ocultul. Cu alte cuvinte, trebuie să aibă cunoștințe despre astrologie și să o înțeleagă, să aibă cunoștințe despre numerologie [sunt foarte puține cărți disponibile care abordează acest subiect], Tarot, alchimie ș.a.m.d. Acesta este motivul pentru care există amenințări și avertismente grave în biblie, a căror scop este acela de a speria adepții și de a-i ține departe de aceste cunoștințe. Aș vrea să mai adaug aici și că au fost puse blesteme pentru a-i ține departe pe cei care nu dețin suficiente cunoștințe, din a avansa în disciplinele oculte. Acestea nu sunt „acte ale lui dumnezeu,” ci sunt blesteme pregătite de către evrei și de câțiva gentili degenerați care lucrează pentru ei, cum ar fi ordinul catolic iezuit, care sunt adepți ai magiei negre.

Așa cum a fost arătat și în prima parte a acestui articol, biblia este o carte plină cu mesaje subliminale puternice. Asta nu e doar o teorie, ci poate fi dovedită cu suficiente cunoștințe. Caracterele evreiești fictive care au fost inventate și furate din conceptele spirituale păgâne care au precedat creștinismul cu sute și mii de ani, acționează precum o punte de legătură subliminală.

De exemplu, numărul 7, care are de-a face cu chakrele principale (generatoarele de energie) ale sufletului uman, se găsește în biblie de 735 de ori. Și aici întâlnim preocuparea evreiască cu numărul 6. 7+3+5=15; 1+5=6.

Ceea ce acest lucru face este să creeze o legătură subliminală în chakre. Acest lucru stabilește o legătură prin care inamicul poate fura energie de la închinători. Aceasta este cauza pentru care numărul este repetat atât de frecvent în biblie. Fictivul caracter evreiesc al lui „Solomon” are de asemenea 7 litere. Se spune că Solomon a avut o bogăție inimaginabil de mare. „Templul lui Solomon” simbolizează poporul evreu (Israelul), ca un întreg.

Pe lângă asta, „iehova” a fost furat din „Jove”, un alt nume al lui Jupiter. Jupiter în astrologie este planeta binevoitoare care aduce noroc și abundență. Aceasta este adesea conectată cu milionarii. Asta creează o altă legătură subliminală puternică prin care evreii culeg energia sufletelor gentile, creând o sursă abundentă de energie pentru ei. Numărul milionarilor și miliardarilor evrei disproporționat de mare.

Numărul 8 are de a face cu abundența. YHWH în numerologia evreiască este egal cu 26. 2+6=8. Combinat cu numărul 7, cum am menționat mai sus, este egal cu 15; 1+5=6. Numărul 6 este folosit de evrei atunci când vor să influențeze ceva, cum ar fi farsa „Holocaustului”, cu cele „șase milioane”. Dacă se acordă atenție, se poate observa că mass-media evreiască utilizează numărul 6 destul de des, în special în ceea ce privește evenimentele mondiale. Numărul 6 are de a face și cu munca de sclav depusă de gentili.

În plus față de toate acestea, evreii își asumă poziția de „dumnezeu” și au dictat și ordonat gentililor timp de secole. Evreii s-au pus întotdeauna în poziție de conducere și control peste gentili, peste liderii gentili și peste oamenii gentili importanți. Cel mai evident mesaj subliminal prin care evreii încearcă să preia controlul asupra gentililor este cartea biblică „Estera”. Este un fapt cunoscut că evreii se căsătoresc în familiile gentile importante, în special în familiile gentile cu o influență puternică, și de acolo încearcă să preia controlul asupra acelei influențe.

„Isus Hristos” este doar un alt caracter fictiv inventat de către evrei și corupt din concepte spirituale puternice. Acesta este corupere a importantului și puternicului șarpe Kundalini. Când este activat și ridicat, acesta poate da puterea de a face miracole. Trebuie să fi informat cu privire la alchimie ca să cunoști aceste lucruri. De exemplu, se zice că Isus ar fi „trăit” 33 de ani: numărul 33 corespunde cu numărul vertebrelor esoterice din coloana vertebrală umană, prin care șarpele Kundalini trebuie să treacă pentru a ajunge în „cer” – care în fapt este chakra coroanei.
Pentru mai multe detalii legate de acest subiect, accesa-ți articolul următor:

Mai mult, viața pe care o știm cu toții este formată din numere. Numerele sunt fundamentul existenței. Sistemul actual al timpului se bazează pe numărul 6, numărul folosit de evrei în lucrările lor. Un minut are 60 de secunde, o oră are 60 de minute și ziua are 24 de ore, 2+4=6. Toate acestea sunt un subliminal puternic prin care se canalizează energie. Biblia este alcătuită din 66 de cărți.

Pentru a cunoaște aceste lucruri, trebuie să fi informat cu privire la „vrăjitorie”. Vrăjitoria folosește energiile planetare, fazele lunii, etc, pentru a lega energii care sunt favorabile și în armonie cu lucrarea, conferindu-i mai multă putere. Aceste învățături sunt antice și erau foarte răspândite în religiile păgâne; de obicei erau folosite cu scopuri pozitive, iar magia neagră era folosită cu scopul de a face dreptate.

Evreii au preluat această cunoștință și au eliminat-o din rândul gentililor cu forța, înlocuind-o cu falsele programe ale creștinismului și islamului, în care nu se găsește nimic spiritual. În timpul Evului Mediu, după ce bibliotecile păgâne au fost arse și distruse, evreii au fost cei care au „tradus” în limbile Europei textele spirituale care au mai rămas. Prin acestea, cunoștințele spirituale antice și conceptele au fost înlocuite cu informații corupte și cu minciuni.

De fiecare dată când evreii doresc să înceapă un război – exact ceea ce fac chiar în momentul de față, după ce au fost expuși în mod complet prin intermediul internetului – se folosesc de puterile bibliei, numerele versetelor și alte cuvinte găsite în aceste scripturi.

Un exemplu ar fi, după cum am menționat și în prima parte a acestui articol, atacul de pe 9-11. Un alt exemplu tragic este bombardarea din Dresda. Acest bombardament a fost realizat în timpul sărbătorii creștine „Miercurea cenușii”, folosind energiile ridicate de credincioși, au transformat Dresda în cenușă. Vreau să mai adaug aici un amănunt cu privire la falsitatea din spatele sărbătorii creștine numite Miercurea cenușii: în mod tradițional, cenușa era pusă pe al treilea ochi situat în mijlocul frunții și, original vorbind, acest gest era simbolic blocării simțului psihic și al intuiției.

Creștinismul și islamul nu sunt nimic mai mult decât niște programe folosite pentru îndepărtarea totală a spiritualității din rândul populației. Activitatea spirituală aduce cu sine conștientizare. Puțini oameni sunt suficient de deschiși spiritual pentru a vedea sufletele celorlalți. Această putere vine din al treilea ochi. Evreii au un suflet extraterestru. Când populația gentilă nu poate vedea acest lucru, sunt victime în necunoștință de cauză. Evreii ne-au dominat timp de secole.
 Pictura este din „Witchcraft de Dossi, Dosso 1535“.

Este mai mult decât că cei din pictură sunt evrei. În plus, vrăjitoarele clasice de Halloween au trăsături fizice evreiești. Evreii au folosit puterile oculte timp de secole, abuzând magia neagră la nesfârșit. Acesta este motivul pentru care atât de mulți lideri gentili au fost asasinați (în special cei care au fost conștienți de crimele evreilor), precum George Lincoln Rockwell. Pe deasupra, ei sunt conștienți că au această cunoștință și putere, care a fost smulsă din mâinile populației gentile cu forța și în locul ei au fost împinse programele creștine și islamice, împreună cu uciderea în masă a preoților gentili și a altora care aveau cunoștințe spirituale, cum au fost druizii. Inchiziția a fost pusă în practică de evrei – vezi pe Tomás de Torquemada, Heinrich Kramer și Jacob Sprenger care este autorul a „Malleus Maleficarum“ – fiind de asemenea un act de genocid, în special împotriva Germaniei. Multe orașe și sate din Germania au fost complet distruse prin uciderile în masă întreprinse de către evrei. Inchiziția nu se diferențiază cu nimic diferit față de comunismul evreiesc. Pentru mai multe informații legate de acest subiect, accesează link-ul următor:

Populația gentilă căreia îi lipsește această cunoaștere, este o victimă neajutorată în fața celor care o dețin. De exemplu, evreii care au cunoștințe și practică magia talmudică vor blestema competitorii gentili pentru ca aceștia să îți piardă afacerile; evreii îi blestemă pe gentili în general. De asemenea, evreii controlează 96% din mass-media globală, informațiile disponibile în ceea ce privește puterea spirituală au fost corupte, iar mișcarea „New Age“ are la bază vrăjitoria creștină. Cunoștința cu adevărat autentică și puternică, arareori ajunge să fie pomenită prin cărțile disponibile publicului larg. De exemplu, „Wicca“ nu e cu nimic mai puțin decât un drog. Scornirea „legii întoarcerii înteite” (care spune că tot ceea ce faci ți se întoarce înapoi de trei ori) și sucirea extremă a „legilor naturii,” lucrează pentru a crea niște slăbănogi și niște fricoși. Adevăratele „legi ale naturii“ sunt și înseamnă că dacă cineva sau ceva, o rasă, o specie, etc., nu acționează pentru a se apăra, va ajunge la extincție. Dacă fiecare celulă din corpul tău urmează învățăturile bibliei și a mișcării New Age – „întorcând celălalt obraz“ și lăsând crimele să treacă nepedepsite, promovând injustiția, pacifismul, inacțiunea și lașitatea – nu vor trece decât câteva ore, dacă nu chiar câteva minute, până ai cădea mort. ACEASTA ESTE LEGEA NATURII!

Evreii se tem de represaliile magiei negre. Noi gentilii îi depășim numeric. Magia neagră este folosită pentru a face dreptate. Creștinismul, islamul și programele evreiești amintite mai sus, nu sunt nimic mai mult decât niște programe fictive. Nu există nimic spiritual în ele. Foarte puțin predicatori pot desena o diagramă a sufletului uman. Lumea s-a aflat sub o vrajă puternică. E timpul ca fiecare gentil să se trezească!