-->

Adevărul despre biblie

Acesta pare a fi ultimul pas în expunerea creștinismului. Această predică audio este de asemenea foarte importantă pentru fiecare care dorește să afle adevărul:

Dacă nu luăm măsurile necesare pentru a distruge creștinismul și pentru a-i facem pe oameni să gândească – mă refer la cei inteligenți – viitorul este foarte sumbru. Am scris predica aceasta cu ceva timp în urmă și fiecare ar trebui să o citească:

În mulții ani de cercetare și studiu am aflat că biblia nu este întocmai„cuvântul lui dumnezeu" după cum se spune, ci este o carte de vrăjitorie făcută de către om; la fel sunt și toate numerele apărute în ea. Acestea sunt folosite din plin de către evreii de top pentru a înrobi lumea. Ritualurile evreiești în care se fac sacrificii de sânge se leagă subliminal în împărtășaniile creștine, în care nazarineanul este pruncul sacrificat;„mănâncă trupul meu și bea sângele meu,” „acesta este trupul lui Hristos...” Acest copil al lui iehova, sacrificat de către tatăl său ... este mai exact ucis. Pe lângă asta, întreaga congregație care este concentrată asupra evreilor, a Israelului și asupra istoriei lor fictive, creează o legătură subliminală. Credincioșii se află sub o vrajă puternică.

Biblia poate fi găsită aproape în fiecare casă de pe pământ, iar în țările necreștine se află geamănul bibliei, coranul. Aceasta nu e cu nimic diferită față de bancnota de 20$ și incidentul 911, moneda de 20$ este cea mai răspândită bancnotă din SUA.  Biblia este împinsă cu forța asupra populației: o găsești prin hotele, spitale, case de îngrijire și cam peste tot. Este creată o legătură subliminală prin magia evreiască. Mulți credincioși nu au citit niciodată biblia, dar se bazează pe interpretările predicatorilor lor corupți și pe divagațiile idioților ce posedă un IQ format din două cifre, care susțin că este o „carte bună” și că credința în creștinism este de ajutor pentru săraci și pentru cei nevoiași și că nu este nimic mai mult decât o mișcare caritabilă, pacifistă și iubitoare. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr!

Aceasta, la fel ca și comunismul, este o altă minciună evreiască; un alt program „tovărășesc” care își ademenește credincioșii cu minciuni. La fel ca și în comunismul evreiesc, inteligenta și gândirea liberă este foarte descurajată. Retardarea mintală este sacră și venerată în creștinism și, împreună cu comunismul, programul creștin [comunismul evreiesc este nivelul superior al creștinismului] face un pas înainte și ucide în masă intelectualii, în ceea ce ei numesc „purificare”. „Intelighenția” este primul grup de oameni care este eradicat atunci când comunismul evreiesc preia cu forța conducerea asupra unei țări sau regiuni.

Succesul acestor programe evreiești a depins de distrugerea și înlăturarea cunoștințelor spirituale din rândul populației gentile. Și desigur că comunismul evreiesc duce totul la un alt nivel, deoarece majoritatea cunoștințelor sunt eliminate în mod sistematic; nu doar cunoștințele spirituale, ci cunoștințele în general și sunt înlocuite cu propagandă evreiască comunistă. Unde creștinismul nu a mai putut, comunismul a preluat ștafeta și a continuat. Ca și în cazul gloatelor creștine, în care congregațiile sunt spălate forțat pe creier (oamenii sunt plictisiți iar mintea lor este deschisă la sugestii sau sunt deconectați de la realitate, fiind receptivi la sugestie și îndoctrinare]. Tacticile sunt aceleași și în cazul comunismului evreiesc și orice idiot care crede că comunismul ar fi liberal, are nevoie neapărat de o verificare serioasă a realității. În realitate, comunismul evreiesc înseamnă să trăiești în conformitate cu legile vechiului testament și cu așa-zisele „principii morale,” în cel mai strict mod.

Creștinismul ca rădăcină evreiască, creează problema după care vine cu propria soluție. Oamenii sunt îndoctrinați că sărăcia este o virtute, iar dreptul la proprietate privată asupra lucrurilor materiale este descurajată. Acest lucru, la rândul său creează sărăcie la un nivel subconștient și care mai apoi se manifestă în realitate. Mintea și sufletul sunt programate pentru a fi sărace. Atunci ... intră în scenă creștinismul care vine cu soluția, apărând în ochii celor nu prea inteligenți ca fiind un erou și salvator al omeniri. Pe lângă asta, biblia e plină ochi cu învățături distructive și suicidale, care sunt socotite drept sfaturi pentru a trăii. Creștinismul creează problema după care vine cu o soluție care în final ne damnează pe toți. Ei fac asta din toate unghiurile, iar cei care sunt credincioși convinși, sunt legați de această energie și perpetuează acest program nefast prin nenumărate moduri. Controlul nașterilor este foarte descurajat, în special acolo unde populația are mare nevoie de el, precum în țările lumii a treia. Aceasta ține sărăcia rurală la un nivel crunt, cu misionarii creștini și criminalii spirituali pe post de salvatori. Această scamatorie păcălește populația de fiecare dată. Mulți fiind prea leneși să citească biblia sau să facă orice fel de cercetare necesară pentru a verifica veridicitatea a cea ce au fost învățați; așa că continuă să creadă că biblia este „cartea lui dumnezeu” și că creștinismul promovează pacea și caritatea. De asemenea, un alt lucru de care puțini sunt conștienți e acela că fiecare război a fost instigat în mod direct sau indirect de către creștinism; nici nu sunt conștienți că creștinismul împreună cu geamănul său islamul, au realizat cele mai atroce ucideri în masă și torturi pe care omenirea le-a cunoscut vreodată. Inchiziția se află în putere deplină atunci când se trece la comunismul evreiesc.

Întorcându-ne la partea cu vrăjitoria. În scopul de a expune biblia pentru ceea ce este, trebuie să te aventurezi mai adânc în necunoscutul „ocult” – despre care biblia lansează amenințări și avertismente. În biblie există și blesteme formulate împotriva acestui „ocult”. Adâncindu-te în [i]el[/i], cei care sunt mai puțin curajoși sunt speriați ușor și da-ți afară. Cei dintre noi care au ajuns foarte departe în ceea ce privește ocultul, spiritualitatea și puterile minții și ale sufletului … care au aprofundat semnificația numerelor, a planetelor ș.a.m.d., au destule cunoștințe ca să vadă ceea ce biblia este în realitate. Însă pentru asta se cere experiență și cunoaștere.

În aceeași măsură, toate aceste „profeții” ale bibliei sunt compuse de către om. Da, acest lucru este adevărat. Din nou, cei cu un nivel mai scăzut de inteligență – cum sunt creștinii și predicatorii lor – sunt înșelați să creadă că acestea sunt înfăptuiri ale lui „dumnezeu”. Ei bine, adevărul să fie cunoscut: aceste tipuri de lucruri pot fi realizate de către ființele umane bine informate; oameni care sunt versați în folosirea puterilor oculte. Biblia nu este „cartea lui dumnezeu”. În realitate este plină de numere care pentru mulți ar trebui să fie un semnal de alarmă, dar adevărul trist este că mulți sunt prea orbi ca să le poată vedea. Vrăjitoria utilizează numere! Din acest motiv există numerologia.

Lilith m-a condus la o carte dintr-un magazin, numită „Eye to Eye: Facing the Consequences of Dividing Israel” scrisă de William R. Koenig. Autorul idiot al acestei cărți este un senator american care nu are inteligența necesară pentru a răzbate prin lucrurile scrise în această carte. Fraze precum „deoarece așa spune biblia” dezvăluie prostia brută a acestui creștin amăgit. Este evident că nu poate gândi pentru el, DAR cercetările sale sunt excelente în furnizarea unui rezumat al evenimentelor care se corelează cu versete din biblie.

Acum, de fiecare dată când există probleme care îl implică pe Israel și înainte ca acest stat criminal să se manifeste; orice problemă în care există evrei implicați, dezastrele ar trebui să apară mai devreme sau mai târziu. Acesta nu este un „act al lui dumnezeu”. Acestea sunt blesteme care au fost făcute de-a lungul secolelor de către evrei, prin intermediul ritualurilor de sânge evreiești. Energiile credincioșilor și faptul că biblia este la fel de omniprezentă cum e bancnota care consolidează aceste blesteme, le oferă evreilor o rezervă puternică de energie.

Pentru cei dintre voi care nu sunteți familiarizați cu excavarea mormântului Faraonului Tutankhamon, vă rog să acordați puțin timp și să citiți despre acest subiect. Deschiderea mormântului din Egipt în 1922 a declanșat unele blesteme puternice. Aceste blesteme, erau de asemenea, făcute de om. Egiptul antic era extrem de spiritual. Aceste blesteme au fost puse de către gentili, dar se aplică aceleași principii … folosirea vrăjitoriei. Dacă cunoștința spirituală este înlăturată de la populație și în schimb populația este forțată să înghită minciuni, aceia care DEȚIN această cunoaștere și putere devin Zei.

De fiecare dată când sunt probleme cu Israelul, SUA sau alte țări care sunt implicate plătesc prețul prin dezastre naturale, pierderi de vieți omenești și distrugeri, pierderi în valoare totală de câteva miliarde. Repet, acesta nu e un „act al lui dumnezeu,” acesta este rezultatul secolelor de blesteme făcute de către om și puse în acțiune de către evreii de top, prin ritualurile de sânge efectuat de evrei și prin suportul subliminal al maselor creștine care se concentrează pe evrei și pe tema cu sacrificiul nazarineanului, care, în fapt,  este un sacrificiu de copil, pentru că acesta este considerat „fiul lui dumnezeu”.

Ca și în cazul oricărui alt blestem, acesta poate fi întors înapoi împotriva celui care l-a creat. Ministerele Bucuria lui Satan (JoS) a făcut mai multe ritualuri în grup de-a lungul anilor. Prin puterea vrăjitorilor satanici și sub conducerea lui Satan, putem învinge toate aceste lucrări evreiești. Dacă acest lucru nu se va împlinii, viitorul este pierdut. De asemenea, cunoașterea este o cheie foarte importantă, deoarece dacă mai mulți oameni se trezesc la adevăr și văd prin minciunile programelor creștine și musulmane; acest fapt va rupe vraja. Aceste programe nu sunt nimic altceva decât câteva vrăji puternice care au fost o mascaradă atunci când a început „lumea lui dumnezeu,” pentru a ține omenirea înlănțuită. Închinarea servilă dată lui iehova și nazarineanului sunt transferate apoi celor mai oribili criminali, cum ar fi Stalin, Kim II Sung, Mao Tse-Tung și alte mizerii comuniste conexe care au fost vinovați de ucideri în masă, torturarea celor inocenți, numărul cărora se ridică la zeci și sute de milioane. Acesta este motivul pentru care Satan ne avertizează în Al-Jilwah împotriva închinării: „Nici un Zeu nu are dreptul să se amestece în afacerile Mele și am făcut o regulă imperativă ca fiecare să se înfrâneze de la a da închinare tuturor Zeilor.”

Satan nu cere închinare de sclav și ne avertizează referitor la acest fel de lucru care predispune populația la a fi înrobită și distrusă. Satan încurajează rebeliunea, individualitatea, libertatea și mai presus de toate, progresul omenirii.

SUA a devenit o țintă pentru comunism. Înalta Preoteasă Micama Gmicalzoma a făcut un canal de YouTube unde a postat videoclipuri cu predicile mele pe această temă:

Creștinii și musulmanii amăgiți îl învinovățesc pe Satan pentru tot. Ei nu au destulă inteligență și cunoaștere pentru a vedea că toate aceste nelegiuiri aparțin așa-zisului lor „dumnezeu,” care a fost un criminal și un mincinos încă de la început și care depinde de sacrificiile animale și omenești. În spatele acestuia se află evreii. Din nou, după cum am spus din nou și din nou, nu există nimic spiritual în biblie, la fel cum nu există nimic în acea carte care să ajute în vreun fel la progresarea omenirii; singurele lucruri pe care le conține sunt acelea menite să țină întreaga lumea înlănțuită și damnată. Vechiul testament este plin de genocide, pruncucideri, ucideri în masă, tortură, jafuri, războaie și înrobire a Gentililor; este un sistem. Acesta este folosit de comunismul evreiesc oricând preia controlul asupra unei națiuni sau regiuni. Înaintea comunismului actual, biserica catolică și Inchiziția acesteia acționau prin aceleași metode. Sub conducerea acestei instituții criminale, la fel ca și în cazul comunismul evreiesc, toată cunoașterea a fost îndepărtată din rândul populației – de unde și termenul de „Ev Mediu” – și a fost înlocuită cu propagandă bisericească obligatorie, la fel cum e și cu spălarea pe creier comunistă. Noul testament cu învățăturile comuniste ale nazarineanului este plin ochi cu „sfaturi” suicidale precum: „să-ți tai mâna,” „să-ți scoți un ochi,” „să-ți întorci celălalt obraz,” „să-i binecuvântezi pe cei ce te blestemă,” „să ai credință oarbă” și alte învățături nefaste ce distrug omenirea. Toate acestea pregătesc populația neștiutoare pentru a accepta mai ușor comunismul.  Și prin„binecuvântează-i pe cei care te blestemă,” biblia se referă direct la binecuvântarea evreilor și a Israelului.

Un predicator idiot a făcut un videoclip cu privire la noua bancnotă de 100$ și spunea că de această dată este mult mai rău decât incidentul ce reiese din bancnota de 20$. De sigur, șorecarul idiot spălat pe creier dă vina pe Satan pentru asta, mânat de prostia sa extremă. Nivelul de prostie și imbecilitate în creștinism este uimitor, pe puțin spus. Satan a încercat să ajungă la cei ce posedă destulă sensibilitate pentru a vedea prin toate acestea. Satan este eliberatorul omenirii. Satan susține rebeliunea. Dacă creștinismul împreună cu programele sale gemene, comunismul și islamul, nu sunt distruse complet, nu va exista nici un viitor pentru noi!Anul zero (eng)

Articolul de mai sus este extrem de important și serios. Asta este ceea ce extratereștrii cenușii au, un implant cu microcip care le controlează emoțiile, gândurile și orice altceva. Acest articol conține multe link-uri de referință, împreună cu numeroase fragmente care dovedesc faptul că în viziunea evreilor acesta este viitorul apropiat pentru omenire și deja se întâmplă.