-->

Biblia și controlul mentalArticolul de mai jos a fost actualizat în mai multe locuri. Pentru mai multe informații, te rog să citești „Predică despre 666” de la sfârșitul acestui articol.

A se nota felul în care, odată cu căderea Uniunii Sovietice, evreii au lucrat să reconstruiască religia creștină, dat fiind faptul că programul lor comunist ateist a fost un eșec. Această religie le permite să-și mențină controlul strict asupra populației. Însă în timp, tot de aici își vor recăpăta controlul absolut pe care îl aveau în comunism.

Putem vedea în link-ul de mai jos cum evreii folosesc programare subliminală pe populația americană, programare care face conexiunile necesare cu cartea lor de vrăjitorie, biblia:

2 Corinteni 12:16Fie şi-așa! Nu v-am fost sarcină deloc. „Dar”, zic ei, „ca un om isteț ce sunt, v-am prins prin șiretlic.”

Fii atent la felul în care în videoul de mai sus, evreii folosesc în mod repetat termeni și fraze cu „dumnezeu”:

„God is real, God is watching” (d-zeu e real, d-zeu privește) = 22 litere
„Believe in government God” (crede în dumnezeul guvern) = 22 litere
„Obey consume Obey consume” (supune-te consumă, supune-te consumă) = 22 litere

Potrivit misticismului creștin și evreiesc, numărul 22 este numărul maestrului constructor, al infinitului, completării, chintesenței (spiritul, care este Dumnezeu, în sensul universal al învățăturilor hermetice), minții lui d-zeu și d-zeu însuși. Pe cruce, nazarineanul rostește ultimele sale 8 cuvinte ale finalizării, cuvinte care apar și la începutul Psalmilor 22. De asemenea, Apocalipsa este ultima carte (finalizare) a bibliei și are 22 de capitole.

În tarot, numărul 22 îi corespunde cărții World (lume), iar această carte indică completare/desăvârșire. Acest lucru indică că inamicul își duce la bun sfârșit țelul lor de cucerire și dominație mondială prin comunism.

Mai multe detalii despre acest subiect important, în acest articol:

Psalmii 66:7El (d-zeu) stăpânește pe vecie prin puterea Lui. Ochii Lui urmăresc pe neamuri (Gentili), ca cei răzvrătiți să nu se mai scoale împotriva Lui!

Cartea psalmilor este a 19-a carte din biblie. Versetul de mai sus se găsește în capitolul 66 cu 7, care adunat face 19 (6+6+7=19). Apoi, 19+19=38, iar 3+8=11, care este numărul decăderii. Așadar, versetul de mai sus nu numai că amenință rebeliunea, ci, date fiind numerele din spatele acestuia, semnalează în mod subliminal că rebeliunea va fi sortită ruinării.

1 Samuel 12:15Dar, dacă nu veți asculta de glasul Domnului şi vă veți împotrivi Cuvântului Domnului, mâna Domnului va fi împotriva voastră, cum a fost împotriva părinților voștri.

1 Samuel e a 9-a carte din biblie. 9+12+15=9
9 este numărul finalizării și a judecății; puterea lui d-zeu.

Coloseni 3:22Robilor, ascultați în toate lucrurile pe stăpânii voștri pământești; nu numai când sunteți sub ochii lor, ca cei ce caută să placă oamenilor, ci cu curăție de inimă, ca unii care vă temeți de Domnul.

Coloseni e a 51-a carte a bibliei (5+1=6). Evreii folosesc în mod extensiv acest număr: vezi spre exemplu minciuna celor „6 milioane” din holoco$t. În biblie, numărul 6 este numărul omului fără putere spirituală. Numărul 7 are de-a face cu cele 7 chakre și cu puterea spirituală care emană din acestea; mai înseamnă și perfecțiune spirituală. 6 cade în inferioritate. 6 este numărul muncii fizice de sclav. Lucrul a fost făcut în 6 zile, iar a 7-a zi a fost o zi de odihnă.

Numărul 6 apare pe toate lucrurile care au de-a face cu forța de muncă umană. Apare în măsurătorile pe care le folosesc în muncă și pe durata pentru care se lucrează. Iar acest lucru apare încă de bun început.

Emfaza pe care evreii o pun pe numărul 6 dă naștere unei vibrații în astral, care îi asistă în agenda lor de înființare a statului și ordinii mondiale comuniste. Comunismul înseamnă sclavie. În statul comunist, evreii devin „dumnezei,” și toată cunoștința spirituală este înlocuită cu un ateism material.

Versetul de mai sus din a 51-a carte a bibliei (1+5=6), promovează și susține sclavia. Analizat și mai departe, versetul 3:22 poate fi multiplicat 3x22=66  - care este numărul total al cărților din biblie, lucru care indică finalizarea statului și ordinii comuniste a sclaviei mondiale.

Romani 13:1-7Oricine să fie supus stăpânirilor celor mai înalte, căci nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu. Şi stăpânirile care sunt au fost rânduite de Dumnezeu.
2 De aceea, cine se împotrivește stăpânirii se împotrivește rânduielii puse de Dumnezeu, şi cei ce se împotrivesc își vor lua osânda.
3 Dregătorii nu sunt de temut pentru o faptă bună, ci pentru una rea. Vrei dar să nu-ți fie frică de stăpânire? Fă binele şi vei avea laudă de la ea.
4 El este slujitorul lui Dumnezeu pentru binele tău. Dar, dacă faci răul, teme-te, căci nu degeaba poartă sabia. El este în slujba lui Dumnezeu, ca să-L răzbune şi să pedepsească pe cel ce face rău.
5 De aceea trebuie să fiți supuși nu numai de frica pedepsei, ci şi din îndemnul cugetului.
6 Tot pentru aceasta să plătiți şi birurile. Căci dregătorii sunt niște slujitori ai lui Dumnezeu, făcând necurmat tocmai slujba aceasta.
7 Dați tuturor ce sunteți datori să dați: cui datorați birul, dați-i birul; cui datorați vama, dați-i vama; cui datorați frica, dați-i frica; cui datorați cinstea, dați-i cinstea.

Fondatorii Statelor Unite ale Americii au dorit ca Marele Sigiliu să fie pus pe dolar, însă n-au pus niciodată nimic acolo despre „dumnezeul” evreiesc. Referința la „dumnezeul” evreiesc a fost pusă pe dolar de președintele evreu Dwight David Eisenhower.
„Pe 30 iulie 1956, la doi ani după ce a făcut presiuni ca fraza „under God” să fie înserată în The Pledge of the Allegiance. Președintele Dwight D. Eisenhower a semnat o lege, în mod oficial declarând că fraza „In God We Trust” (în d-zeu ne încredem) să fie mottoul oficial al națiunii. Legea P.L. 84-140 de asemenea ordona ca această frază să fie tipărită pe toate bancnotele americane.” Eisenhower a fost evreu, el însuși mărturisind acest lucru; numele Eisenhower este derivat din Eisenhauer, care este un nume evreiesc.

„În anuarul academiei West Point Military, publicat în anul 1915, Eisenhower e identificat drept „un evreu suedez teribil.”

Nu e de mirare că Casa Albă a ajuns să fie deținută de evrei, dat fiind președintele Franklin Delano Roosvelt – care și el era evreu de origine olandez, iar administrația lui era o adunătură de evrei, ca la sinagogă.
„În 1943, Washington nu numai că l-a transferat pe colonelul Eisenhower în Europa, ci la și promovat mai presus de cei 30 de ofițeri seniori de cinci stele, punându-i sub conducere întreaga forță armată americană din Europa.” 1
Acest mare „general” care s-a ascuns înfricoșat urinându-și pantalonii când a auzit că o mică unitate comando germană nearmată l-a căutat în timpul războiului, a ordonat masacrarea a peste 1,7 milioane de soldați germani după ce războiul a luat sfârșit, în lagărele P.O.W. Singura vină a acestor soldați germani a fost aceea de a-și proteja și apăra poporul și țara. Mulți dintre acești militari nu aveau mai mult de 15 ani. Acesta este un alt exemplu clar a urii talmudice pure.

Pentru mai multe detalii cu privire la lagărele morții lui Eisenhower, click pe linkul de mai jos:

„In God We Trust” are 12 litere: doisprezece este un număr perfect în simbolismul evreiesc, semnificând perfecțiunea guvernului sau perfecțiunea guvernamentală. În biblie sunt 66 de cărți, care în numerologie este 12 (6+6=12).

Cuvântul „dumnezeu” apare de 4473 ori în biblie, care în numerologie este egal cu 9. Numărul 9 – după cum am menționat și mia sus – este un număr al finalității și al judecății, însăși puterea lui dumnezeu; iar aceasta este rezumat prin următorul verset:

Judecata lui „dumnezeu” din Hagai 1:11 este enumerată prin 9 particularități: „Am chemat seceta peste țară, peste munți, peste grâu, peste must, peste untdelemn, peste tot ce poate aduce pământul, peste oameni şi peste vite şi peste tot lucrul mâinilor voastre.”

Hagai este a 37-a carte din biblie. 3+7=10, așa că Hagai capitolul 1 este egal cu 11; încă odată avem 11 11.
„Legea a fost promulgată de președintele Eisenhower la 30 iulie 1956, iar mottoul a fost înscris pe bancnote în mod progresiv, între anii 1957 – 1966. (Public Law 84-851)[18] Codul Statelor Unite, 36 U.S.C. § 302, acum menționează: „'In God we trust' este mottoul național” 2
Se poate vedea clar că banii reprezintă o metodă formidabilă de a injecta lucruri în subconștientul minții populației:
Aici sunt mai multe informații despre mesajele subliminale din mass-media, care au premers atentatului 9/11:

Foarte pe față și aici:

Putem vedea cum puterile evreiești îl injectează pe „dumnezeul” lor în mintea maselor:
„Eisenhower a promulgat legea în Ziua Drapelului, 14 iunie 1954. Eisenhower a afirmat: „începând cu această zi, milioanele de elevi vor proclama în școlile din fiecare oraș, comună și sat, dedicarea în fața Atotputernicului a națiunii și poporului nostru … în acest fel, reafirmăm transcenderea credinței religioase a moștenirii și viitorului Americii; în felul acesta vom consolida în mod constant acele arme spirituale care întotdeauna vor reprezenta cea mai puternică resursă a țării noastre, în timp de pace și de război.”

Fraza „Under God” a fost încorporată în Pledge of Allegiance pe data de 14 iunie 1954, printr-o rezoluție comună a Congresului de a modifica 4 dintre Codurile Drapelului adoptate în 1942.” 3
În încheiere, multe membrii de pe forum au spus că au văzut anumite numere în mod repetat. Aici pot fi anumite numere care apar în mod repetat pe tăblițele de înmatriculare, pe un ceas digital, în reclame și în multe alte locuri. Uneori acest lucru poate avea loc timp de zile întregi, însă în sine, acest fapt este inofensiv. Când devenim conștienți de anumite numere, acest lucru stabilește o vibrație subliminală și înainte să ne dăm seama, începem să vedem aceste numere în mod frecvent în viața noastră de zi cu zi. Acest aspect este inocent și adeseori inexpresiv, însă în articolul de mai sus, perpetuatorii sunt perfect conștienți de puterea numerelor și împuternicesc acest lucru pentru a-și manifesta în fizic lucrările lor magice, prin biblia iudeo-creștină. Acesta este motivul pentru care creștinii sunt practic constrânși să memoreze versete din biblie, întrucât acest lucru implantează adânc conexiunea subliminală. Mai multe informații cu privire la acest lucru, vedeți următoarele linkuri:

 
Surse:
1 This Day in History [www.history.com]
2 Articolul de pe Wikipedia: "In God We Trust"
3 Idem

Predică despre 666


Am mai scris în alte două predici despre numerologia din biblie și despre cum biblia este o carte de vrăjitorie evreiască, în articolul de față vreau să continui puțin explicațiile despre numere:

Biblia este compusă dintr-un total de 66 de cărți. După cum majoritatea dintre voi știți deja, puterile evreiești mereu pun o emfază pe numărul 6, ca în cele „6 milioane” din holoco$t și ziua de 1 Mai, care era o sărbătoare comunistă importantă (1 mai = 1+5=6), etc. Fii conștient de asta, mai ales atunci când privești știrile, când citești vreo revistă, ziar ș.a.m.d. Evreii întotdeauna pun emfază pe numărul 6. Acest număr corespunde și pătratului cabalistic al lui Saturn, a cărei sumă pe toate laturile este 15 … chiar și pe diagonală. În biblie, numărul 6 este numărul omului fără putere spirituală. Numărul 7 are de-a face cu cele 7 chakre și cu puterea spirituală care emană din acestea; mai înseamnă și perfecțiune spirituală. 6 cade în inferioritate. 6 este numărul muncii fizice de sclav. Lucrul a fost făcut în 6 zile, iar a 7-a zi a fost o zi de odihnă. Numărul 6 apare pe toate lucrurile care au de-a face cu forța de muncă umană. Apare în măsurătorile pe care le folosesc în muncă și pe durata pentru care se lucrează. Iar acest lucru apare încă de bun început. Numărul 6 mai are de-a face și cu sclavia:

Coloseni 3:22 – Robilor (sclavilor), ascultați în toate lucrurile pe stăpânii voștri pământești; nu numai când sunteți sub ochii lor, ca cei ce caută să placă oamenilor, ci cu curăție de inimă, ca unii care vă temeți de Domnul.

Versetul de mai sus promovează sclavia. Coloseni e a 51-a carte a bibliei (5+1=6). Analizat și mai departe, capitolul 3 cu versetul 22 poate fi multiplicat 3x22=66 – iar acesta este numărul total al cărților din biblie, lucru care indică finalizarea statului și ordinii comuniste a sclaviei mondiale.

Adevărul e că 666 este numărul lui Satan; acesta este numărul cabalistic al Soarelui și indică putere și avansare spirituală. Aproape toate religiile păgâne antice pun emfază pe „venerarea” Soarelui. Cuvântul de cod „venerare/închinare” se traduce prin „focalizare intensă,” care este dobândită în meditația profundă. Pe lângă asta, 6x6x6=216, care are de-a face cu anumite nadii puternice din suflet. Chakra solară este cea mai puternică chakră din sufletul uman, jucând un rol cheie în lucrarea Magnum Opus. Chakra solară este chakra Graalului; pocalul în care se adună elixirul vieți secretat de glanda pineală. Biblia cu cele 66 de cărți ale ei cade în inferioritate, în incapabilitate de a realiza zeificarea și lucrează pentru a ține omenirea înrobită din punct de vedere spiritual și psihologic.

Potrivit bibliei, numărul 12 se presupune a fi un număr perfect, în timp ce numărul 13 este al lui Satan. Ca oameni, avem un total de 13 chakre principale în suflet și nu 12. 13 ESTE numărul lui Satan (1+3=4). Și de această dată, numărul 12 cade în inferioritate. În timpurile antice, Zodiacul avea 13 semne. Numărul 12 se relaționează și timpului care este centrat pe Saturn; 60 de secunde într-un minut, 60 de minute într-o oră, 24 de ore într-o zi. După cum am spus și mai sus, vibrația lui Saturn este acordată cu numărul 6. Saturn este planeta malefică a suferinței, a trudei, sărăciei, ghinionului și a pierderilor. Locul în care Saturn apare în diagrama astrologică, reprezintă domeniile în care vei avea de suferit în viață. Puterile evreiești au desemnat numărul 12 ca fiind numărul „guvernului perfect,” cu alte cuvinte, omenirea fiind neajutorată din punct de vedere spiritual, căzând în inferioritate în ceea ce ține de puterea și realizarea spirituală; în plus, omenirea ajunge să fie înrobită de propriul ei guvern, supusă unei dominații totale la mâna evreilor care conduc guvernul. Vibrațiile și mesajele subliminale din biblie îi pregătește pe oameni pentru așa ceva. În contrast, calendarul cu 13 luni este bazat pe ciclurile naturale ale Lunii și ale Pământului (într-un an, sunt 13 Luni Pline; cu alte cuvinte, în timpul în care Pământul completează o mișcare de revoluție în jurul Soarelui, Luna completează 13 mișcări de revoluție în jurul Pământului). Cu toții trăim desincronizați de armonia naturală a pământului în ceea ce ține de calendar și timp.

Articolul de mai sus este extrem de serios. Rasa extraterestră cenușie are așa ceva … un implant cu microcip care le controlează emoțiile, gândurile și orice altceva. Articolul conține numeroase referințe sub formă de linkuri și citate care dovedesc că acest lucru e undeva în viitorul FOARTE apropiat. Deja se întâmplă.