-->

Hai să expunem Vechiul Testament

Cei mai mulți creștini, dar și alți oameni, cred ca biblia iudeo/creștina este cuvântul lui "Dumnezeu". În realitate însă, aproape tot ceea ce găsești în Biblie a fost FURAT din alte religii din toata lumea, religii care au precedat iudeo/creștinismul cu mii și mii de ani.

Să începem cu scrierile evreiești. Cele ”cinci cărți ale lui Moise", de asemenea cunoscute și ca "Pentateuh", împreună cu "Tora" au fost FURATE și CORUPTE din "Tarotul" Egiptean (eng). Atenție la "Tora" care este o anagramă pentru "Tarot". Cel mai bun exemplu pentru Tarot este pachetul cu cele 78 de cărți vândute în multe magazine din zilele noastre și care sunt folosite pentru preziceri. Tarotul constă în cinci seturi (de unde a fost furat și corupt numărul cinci din ”cele cinci cărți ale lui Moise”): baghetele de foc, săbiile de aer, pocalele de apa, pentagramele de pământ și trâmbițele chintesenței. Setul trâmbițelor a fost omis din pachetul standard a cărților; tot ceea ce a rămas din acest set este cartea Nebunului, care a fost păstrată pe post de Joker. Toate acestea sunt elemente ale sufletului uman, iar mesajul Tarotului – pe lângă puterea de divinație – este Magnum Opusului care conduce la perfecțiune și imortalitate fizică și spirituală. Toate acestea au fost furate și corupte în istoria fictivă a Evreilor, care nu are nimic de a face cu spiritualitatea.

Talmudul Evreiesc îi învață pe evrei să distrugă și să înrobească Neamurile; "YHVH" sunt în realitate evreii.

Citate din Talmud:
*Sinedriul 58b: ”Dacă un păgân (nume dat Neamurilor) lovește un evreu, cel dintâi trebuie omorât. A lovi un evreu este ca și cum ai lovi pe Dumnezeu.”

*Sabbath 116a (pagina 569): "Evreii trebuie să distrugă cărțile creștinilor."

AICI, "CRESTIN" E UN NUME DE COD PENTRU "NEAMURI". MULȚI OAMENȚII DE ȘTIINȚĂ – DAR ALȚII – SUNT ÎNȘELAȚI CREZÂND CĂ RELIGIA "CREȘTINĂ" DIN ZIUA DE AZI ESTE PE LISTA DE DISTRUGERE A EVREILOR. ADEVĂRUL NU ESTE DELOC ACESTA. ESTE EVIDENT CĂ, RELIGIILE PĂGÂNE ORIGINALE ALE NEAMURILOR, PRECUM ȘI CUNOȘTINȚELE SPIRITUALE AU FOST DISTRUSE ȘI ÎNDEPĂRTATE DIN RÂNDUL OAMENILOR DE RÂND; ÎN ACELAȘI TIMP, CONCEPTELE AU FOST ÎNLOCUITE CU CARACTERE EVREIEȘTI (CUM E "ISUS" CRISTOSUL, DESPRE CARE EVREII ȘTIU CĂ ESTE FICTIV, FIID INVENTAT PENTRU A ÎNROBI ȘI CONTROLA MASELE).

MAI MULTE DOVEZI DESPRE ASTA:

"CA NU CUMVA EVREII SĂ PĂCĂTUIASCĂ CU IDOLATRII CRESTINI, S-A DAT POVAȚĂ ÎN LEVI 14:14 - "(EVREUL) TREBUIE SĂ SE FEREASCĂ DE ORICE CONTACT CU EI ÎN ZILELE ÎN CARE EI SE ÎNCHINĂ DUMNEZEILOR LOR"

NOTA: - "DUMNEZEI" - ACESTA ESTE PĂGÂNISMUL NEAMURILOR, *NICIDECUM* CREȘTINISMUL! PĂGÂNISMUL NOSTRU, AL NEAMURILOR, A FOST ÎNLOCUIT CU MONOTEISMUL EVREIESC. ACEST LUCRU ESTE IZBITOR DE EVIDENT! ÎN RELIGIA CREȘTINĂ AFIRMĂ FOARTE CLAR ÎN PRIMA PORUNCĂ - "SĂ NU AI ALȚI DUMNEZEI ÎNAFARĂ DE MINE" - ACEST LUCRU ESTE MONOTEIST ȘI FOARTE EVREIESC. ESTE O ALTĂ INVENȚIE EVREIASCĂ ȘI UN PROGRAM JEGOS PENTRU NEAMURI.

Numele fictivului "dumnezeu" evreu "Yahwe/Iehova" a fost introdus în scenă, înlocuind multe nume ale Zeilor Neamurilor/Păgânilor. "Iehova" e fictiv. Numele de Iehova a fost furat din Zeul Roman "Jove" [Jupiter]. Evlaviosul Dr. Parkhurst ... dovedește – sub autoritatea lui Diodorus Siculus, Varro, St. Augustin, etc. – că ”Iao”, ”Iehova”, ”Ieue” sau ”Ie” al Iudeilor se trage din termenul latin și etrusc "Jove" ... În plus, "YHWH/IEUE" a fost Zeul Soare Ra al egiptenilor: Ra a fost tatăl în ceruri, numit și veșnicul "Huhi", loc de unde evreii au derivat termenul de "Ihuh". "Tradiția evreica mistică îl înfățișează inițial pe Iehova sub forma unui hermafrodit, numele lui/ei fiind o combinație dintre numele Jah (jod) și numele pre-ebraic Evei, Havah [sau Hawah], redactat "he-vau-he" în caracterele evreiești. Cele patru litere împreună, dau naștere Tetragrammatonului YHWH, sau ”numele secret al lui Dumnezeu ... ". "Putem de asemenea vedea cum povestea antagonică a lui Zeus (Jove) si Prometeu a fost folosita pentru a promova conceptul unui dumnezeu rebel, care a fost condamnat si întemnițat pentru că a adus cunoștințe oamenilor".

Religia originală a omenirii a fost una politeistă. În biblia originală evreiasca, este folosit cuvântul "Elohim". În ciuda eforturilor enorme de compilație și editare a cărții Geneza în lumină monoteistă – lupta pentru proclamarea credinței într-o divinitate unică într-o perioada în care se credea în mai mulți Zei – au rămas numeroase scăpări în poveștile biblice în care naratorul vorbește despre ”dumnezei” la plural. Cunoscutul termen folosit pentru 'divinitate', (atunci când acesta nu este în mod specific numit Yahwe), nu este folosit singularul El, ci pluralul Elohim.

Bazele creștinismului au fost furate din dualitatea lui Zoroastrian, care precedă religia creștină cu secole. Yahwe/Iehova îl înlocuiește pe Ahura Mazda, în timp ce vechii Zei – care sunt Zeii originali – au fost etichetați ca "malefici" cu scopul de a stabili un monoteism suprem a lui Yahwe/Iehova. Adevărații Zei au fost transformați în Demoni și în monștri, reprezentanți ai maleficului. Cei mai mulți dintre aceștia au sfârșit în "Goetia". NOTĂ: a se observa similaritatea dintre rădăcina "Goet" – care înseamnă "Diavol" – și insulta evreiască pentru Neamuri "goy" (la plural "goyim").

Mithra, intermediarul celest dintre Ahura Mazda (eng) și Angra Manyu, prezintă numeroase paralele care sunt izbitor de asemănătoare cu cele ale nazarineanul creștin. Mithra a fost un salvator, care, asemenea nazarineanului, a fost prevestit de profeți, care s-a născut într-o peșteră (multe sunt relatările care afirmă că nazarineanul s-a născut într-o peșteră), și la nașterea căruia a apărut o stea de excepție. Mithra l-ar înlocui mai târziu pe Visnu, care în Vedismul pre-Zoroastrianism, era salvatorul lumii.

Ceea ce urmează este o dovadă a surselor diferite și diverse din care s-au inspirat autorii bibliei iudeo/creștină:

CREAȚIA/GENEZA:

 • Enuma Elish (eng) a precedat Biblia cu cel puțin 1000 de ani și se presupune a fi mult mai veche. Tablele sunt acum în Muzeul Britanic
 • Povestea Atrhaselor (eng) de asemenea a precedat povestea biblica a Genezei cu peste 1000 de ani. Aceste două povestiri ale creației au precedat creștinismul și biblia iudeo/creștină cu secole. Amândouă relevă faptul că au fost "DUMNEZEI" și nu "un singur dumnezeu". Aici este locul în care au greșit evreii, pe lângă celelalte cărți contradictorii. Este bătător la ochi faptul că biblia iudeo/creștină NU este cuvântul lui "dumnezeu". Uriașa prostie biblică declară cu îngâmfare și delirează ca ”dumnezeu este perfect”. Chiar aici avem o alta contradicție. Pentru o listă lungă cu nesfârșitele contradicții, click aici (eng).
Aceste două povestiri ale creației au precedat creștinismul și biblia iudeo/creștină cu secole. Amândouă relevă faptul că au fost "DUMNEZEI" și nu "un singur dumnezeu".

Geneza 1:26 . "Si Dumnezeu a spus "hai să facem un om după chipul nostru și după asemănarea noastră ..."
Chiar aici este demascat mitul evreiesc al monoteistului Yahwe. Ea (Satan) a creat ființa omenească, în timp ce mai mulți Zei și Zeițe s-au implicat în creație. A se vedea mai jos imaginea sumeriana a Creației. Aceasta a fost scobita în stancă, având o vechime de mii de ani. Fii sigur că a precedat iudaismul și creștinismul.

POTOPUL:
 • Povestea potopului din vremea lui Ghilgames a precedat relatarea creștină cu mai bine de 1000 de ani. Biblia iudeo/creștină pretinde că "Yahwe" a stârnit potopul. În adevăr, "ENLIL" a îngăduit ca potopul să se întâmple. Urmând originile lui Enlil aici pe pământ, am descoperit ca el este de asemenea cunoscut și ca "Bel", nume care a evoluat în "Baal" și în cele din urmă în "Belzebut".
"Potopul" este o altă ALEGORIE care a fost furată și coruptă din religiile originale păgâne și are de a face cu potopul de energie care survine în timpul lucrării Magnum Opusului, după care se revarsă o viziune plina de culori, indicând faptul că a fost trecută o etapă importantă. Alegoria culorilor este locul de unde scriitorii evrei au luat și "curcubeul". Alegoriile și CONCEPTELE au fost FURATE și corupte în grețoasele caractere evreiești, caractere care au menirea de a înrobi Neamurile în închinare de sclav. Învățăturile religiilor sacre, care aveau în plan evoluția spirituala a omenirii, au fost profanate și înlocuite cu un GUNOI evreiesc. FICTIVUL caracter evreiesc nu are NIMIC de a face cu spiritualitatea sau cu avansarea sufletului. 
 • "Noe" construiește o arcă 

EA l-a atenționat pe "ZIUSUDRA" (eng) (cunoscut și ca "UTNAPISHTIM" (eng) – și nicidecum pe "Noe" – despre potopul iminent și l-a învățat cum să construiască o arca. Legenda e de origine Sumeriană.
 • Un "porumbel" se întoarce în arcă, aducând cu sine o ramură de măslin, ceea ce însemna că potopul se sfârșise și că apele se retrăseseră. În schimb, în relatarea originală sumeriană, un CORB este cel care găsește pământ uscat și nu un "porumbel".

TURNUL BABEL:
 • DIN NOU, sunt implicați mai mulți Zei. De asemenea ”Zeii au părăsit pământul în timpul potopului”. A se nota pluralul: "Dumnezei"
 • Biblia declară ca "Yahwe" a fost acela care a încurcat limba celor care construiau Turnul Babel. Nu est adevărat. DIN NOU autorii evrei ai bibliei au făcut o gafă, iar evidențierea mai multor dumnezei este clară:
Geneza 11:7. "Haidem! Să Ne coborâm și să le încurcăm acolo limba, ca să nu-și mai înțeleagă vorba unii altora." DIN NOU, nu este implicat numai un singur dumnezeu. A se nota: "haidem", ”ne coborâm”, ”încurcăm”.

"Turnul Babel" este o alta ALEGORIE. În antichitate, oamenii puteau comunica telepatic - fără cuvinte. Această abilitate ne-a fost luată, însă acum devine din nou o realitate, deoarece mulți dintre noi experimentează asta prin deschiderea minții și a sufletului prin meditația de împuternicire.

CELE ZECE PORUNCI:

Legile din Vechiul Testament și cele zece porunci au fost furate din:
 • Codul lui Hammurabi: Mai jos este o fotografie a stelei de bazalt înfățișând-l pe Zeul Soare al sumerienilor, dându-i lui Hammurabi tabla cu lista legilor. "Shamash" (eng) este de asemenea cunoscut ca "Azazel", conducătorul așa numiților "Îngeri Căzuți" – "Igigii" – care și-au luat neveste pământence.


PARALELE:

Exodul 20:16. "Să nu mărturisești strâmb împotriva aproapelui tău"a fost FURAT din:
Codul lui Hammurabi, 3 - "Dacă un nobil susține ceva într-un proces, și nu își poate dovedi spusele, și dacă în acel caz e implicată viața unui om, acel nobil trebuie dat la moarte."

Alte lucruri furate din Codul lui Hammurabi:

Exodul 21:24. "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mână pentru mână, picior pentru picior"
Hammurabi 196 - "Daca un nobil a distrus ochiul unui membru al aristocrației, trebuie sa îi fie distrus și lui un ochi"
Hammurabi 200 - "Daca un nobil i-a rupt un dinte unui alt nobil de același rang cu el, lui trebuie de asemenea sa îi fie rupt un dinte"
 • Codul Sumerian: Codul Ur-Nammu (eng) este cel ai vechi cod antic din Orientul Apropiat descoperit de arheologi. Codul Sumerian din 1800 î.e.n. aparține celei mai vechi tradiții juridice de durată.

 • Codul Hitit: În timp ce legea hitită s-a asemănat în multe feluri cu Codul Legii lui Hammurabi, "Codul Hitit" conține două sute de reglementări, demonstrând o toleranță pentru imoralitatea sexuala și cu un accent puternic pe problemele financiare. Hitiții erau cultivatori de orz și grâu, preparând până și o bere din orz. Bucățile de argint erau folosite pe post de monezi.

 • Codul Asiriei de Mijloc (eng) decretat de Tiglath-Pileser I, împăratul Asiriei în perioada 1115-1077 î.e.n. Inițial, codul juridic sublinia preocupările sociale și de interes ale Guvernului Asirian. A fost descoperit în 1903 în orașul Ashur din Irak. A fost scris în script cuneiform pe 15 tăblițe de lut ars. Numeroase legi din cărțile biblice Exodul, Deuteronomul și Leviticul au fost furate din Codul Asirian.
 • Codul Neo-Babilonean

Scrierile din cartea biblica a PROVERBELOR au fost FURATE din diferite surse:

 • Cuvintele lui Ahiqar (eng)Ahiqar a fost un sfetnic al lui Sanherib, împărat al Asiriei în perioada 704-681 î.e.n. În 1906, câțiva arheologi germani au excavat o copie a acestor învățături, înscrisă pe unsprezece file de papirus palimpsest din ruinele Elefantinei, care astăzi este o parte a orașului Aswan din Sudul Egiptului.

PARALELE:

Proverbe 20:20. "Dacă cineva blestemă pe tatăl său și pe mama sa, i se va stinge lumina în mijlocul întunericului" a fost FURAT din:
Ahiqar 9:137. "Peste oricine nu aduce mândrie numelui tatălui și a mamei sale, soarele nu poate străluci"

Proverbe 13:24. "Cine cruță nuiaua, urăște pe fiul său, dar cine-l iubește, îl pedepsește îndată" a fost FURAT din:
Ahiqar 6:81 - "Cine nu folosește nuiaua cu fiul său, nu va fi în stare să își scape fiul de la nelegiuire"

Proverbe 25:15 - "Prin răbdare se înduplecă un voievod, şi o limbă dulce poate zdrobi oase." a fost FURAT din:
Ahiqar 7:105 - "Duioasa este vorba unui rege, dar e mai clara si mai puternica decât un cuțit cu două tăișuri"
 • Învățăturile lui Amen-em-opet: Amen-em-opet, fiu al lui Ka-nakht, învățat al Egiptului anilor 1200-1000 î.e.n. Textele se găsesc în Muzeul Britanic – papirusul 10474 – iar o parte din tabla cu aceste scrieri este în Turin, Italia. Se spune ca papirusul își are originile în Thebes, speculând-se că ar fii din secolele X - VI î.e.n.

PARALELE:

Proverbe 17-18. "Ia aminte și ascultă cuvinte de înțelepți; apleacă-ți inima la ceea ce învăț, pentru că este mai plăcut să le păstrezi în inimă, să le ai pregătite pe buzele tale." a fost FURAT din:
Amen-em-opet 3:10. "Pune-ți urechile să asculte ceea ce spun, pune-ți inima să înțeleagă; lasă învățăturile mele să se odihnească în pântecele tău, pentru ca ele pot fi o cheie pentru inima lor."

Proverbe 22:22. "Nu despuia pe sărac, pentru că este sărac, și nu asupri pe nenorocitul care stă la poartă!" a fost FURAT din:
Amen-em-opet 2:1. "Ferește-te din a-l jefui pe asuprit și din a-l împovăra pe cel cu handicap."

Proverbe 25:21-22. "Dacă este flămând vrăjmașul tău, dă-i pâine să mănânce, dacă-i este sete, dă-i apă să bea. Căci, făcând așa, aduni cărbuni aprinși pe capul lui, și Domnul îți va răsplăti." a fost FURAT din:
Amen-em-opet 5:8 "Lasă-l în mâinile Domnului; Umple-i pântecele cu pâine din pâinea ta, astfel încât sa fie săturat și să îi poată fie rușine."

Proverbe 23:10-11. "Nu muta hotarul văduvei și nu intra în ogorul orfanilor, căci răzbunătorul lor este puternic: El le va apăra pricina împotriva ta." a fost FURAT din:
Amen-em-opet 7:12-15. "Nu muta borna de hotar a ogorului unei văduve, nici nu muta funia măsurătorii. Nu lacomi după un colț de teren, nici nu abuza de limitele unei văduve."

Proverbe 15:16 și 16:6. "Mai bine puțin, cu frică de Domnul, decât o mare bogăție, cu tulburare!" și "Mai bine puțin, cu dreptate, decât mari venituri, cu strâmbătate." au fost FURATE din:
Amen-em-opet 8:19. "Mai buna este o singură măsură – dar pe care ți-o dă Dumnezeu, decât cinci mii luate ilegal."

[Aceasta de asemenea aduce cu ”hrănirea "celor cinci mii" de către Nazarinean”]

Proverbe 15:17 și 17:1. "Mai bine un prânz de verdețuri și dragoste, decât un bou îngrășat și ură." și "Mai bine o bucată de pâine uscată, cu pace, decât o casă plină de cărnuri, cu ceartă!" au fost FURATE din:
Amen-em-opet 9:9 - "Mai buna este pâinea mâncată cu fericire, decât bogății cu tristețe."

Proverbe 22:24-25.- "Nu te împrieteni cu omul mânios și nu te însoți cu omul iute la mânie, ca nu cumva să te deprinzi cu cărările lui și să-ți ajungă o cursă pentru suflet." a fost FURATA din:
Amen-em-opet 13:8 - "Nu te amesteca cu nelegiuitul, și nici nu-ți pângări inimă cu el."

Proverbe 23:8. "Bucata pe care ai mâncat-o, o vei vărsa, și cuvintele plăcute pe care le vei spune, sunt pierdute." a fost FURAT din:
Amen-em-opet 14:13. "Gura plină de o bucata prea mare de pâine, se îneacă și îți varsă propria înghițitură."

Proverbe 27:1 - "Nu te făli cu ziua de mâine, căci nu știi ce poate aduce o zi." a fost FURAT din:
Amen-em-opet 19:11. "Nu îți petrece noaptea gândindu-te cu teama la ziua de mâine. Cunoști cumva în zori, cum o să fie ziua ce vine? Omul nu știe cum este ziua de mâine."

Proverbe 19:21 și 16:9 - "Omul face multe planuri în inima lui, dar hotărârea Domnului, aceea se împlinește." și "Inima omului se gândește pe ce cale sa meargă, dar Domnul îi îndreaptă pașii." a fost FURAT din:
Amen-em-opet 19:15 "Una este ceea ce omul spune, alta este ceea ce Dumnezeu face."

Proverbe 22:20 - "N-am așternut eu oare în scris pentru tine sfaturi și cugetări?" a fost FURAT din:
Amen-em-opet 27:5 - "Vezi aceste treisprezece capitole? Ele sunt mai importante decât toate cărțile."
 • Învățăturile lui Ptah-Hotep (eng):Ptah-Hotep a fost un învățat care a trăit în jurul anilor 2450 î.e.n., în timpul celei de-a V-a dinastii a vechiului Regat al Egiptului. Învățăturile lui au fost conservate atât pe table de lut cât și pe foi de papirus, aflându-se în prezent în Biblioteca Națională din Paris. Completarea cărții Proverbelor, precum și multe alte scrieri din Eclesiastul și Cartea Cântărilor, au fost furate din Învățăturile lui Ptah-Hotep.
 • Cântări egiptene de dragoste (eng):Cântările egiptene de dragoste sunt mai vechi decât cântările lui Solomon cu mai bine de 1000 ani. Paralelele sunt inconfundabile. Papirusul Harris 500 a fost descoperit la Thebes, în templul Karnak din Complexul Ramesseumdin.
 • Viziunile lui Nefertiti: Atât cărțile biblice a Regilor cât și cea a lui Daniel, imită scenariului în care se prevestește căderea unui rege la petrecerea dată de acesta. Tema sclavului care ar ajunge sa fie rege se repetă în "Povestea lui Agar" (Geneza 16 și 21).  Vedeniile lui Nefertiti datează din timpul faraonului Snefu (2680-2565 î.e.n.). El a chemat-o pe Nefertiti pentru al distra. Nefertiti i-a prezis acestuia căderea vechiului regat și instalarea unei noi dinastii, condusă de Amen-em-het I (1991-1786 î.e.n.)

De asemenea, cele mai multe texte scrise din cartile biblice Exodul, Leviticul și Deuteronomul, au fost luate din sursele amintite mai sus – și nu au venit NICIDECUM de la "Yahwe". Sunt destui creștini care cred în mod prostesc că evreiescul "Yahwe" al lor este singurul dumnezeu. "Nu este nici un Dumnezeu înafara de mine". Ha ha ha!

MAI MULTE LUCRURI FURATE:
 • Povestea lui "Iosif si soția lui Potifar" din Geneza capitolul 39 a fost FURATĂ din povestea lui "Anubis si Bata" (eng) (origine egipteană)

Paralelele povestii lui Moise:
1. Factorul secret din jurul nașterii
2. Așezarea în coșul de papură și uns cu smoală
3. Abandonarea pe râu
4. Găsirea și adopția

Mai multe texte din cartea biblică a PSALMILOR au fost furate din:

Multe din scrierile cărții lui IOSUA au fost furate din:

Mai multe scrieri furate, în cartea biblica a JUDECĂTORILOR:

Cartile biblice a lui SAMUEL și a REGILOR conțin și ele mult material furat din:

Mai multe materiale din cartea biblică EZRA și NEEMIA au fost furate din:

Mai multe povești și scrieri din cartea biblică a lui IOV și ECLESIASTUL, furate din:
 • Povestea lui Keret (eng) - Aici este adevărata poveste a lui Iov, scrisă în limba Ugaritică (scriere cuneiforma), compusă în cca 1400 î.e.n de către " Scribul Ilimilku". Aceasta epopee îi are ca protagoniști pe "Keret" si pe Zeul "El", NICIDECUM pe Iov și pe iehova. Tragedia și boala familiei lui Keret sunt comparabile cu povestea lui Iov. În povestea originală, "Satan" nici măcar nu a intrat în joc.
  • Suferindul și sufletul
  • Fermierul și terenurile
  • Suferindul și prietenul

Precum putem vedea din cele de mai sus, aceasta religie are la bază materiale furate și sucite, stricate și distorsionate, cu scopul de a manipula, crea confuzie și de a incita teama în oameni. CONTROL. A fost luat de la ADEVĂRATUL ZEU CREATOR AL OMENIRII EA/ENKI, cunoscut și ca SATAN/LUCIFER, transformând-l pe acesta într-un presupus dușman al omenirii. A fost folosit (controlul) pentru a-i blasfemia, batjocori și vorbi de rău pe Zeii de Odinioară, pentru a crea înstrăinare și vrăjmășie cu divinitățile legitime ale Neamurilor/Gentililor, înlocuind-le cu falsul dumnezeu "yahwe/iehova".

Adesea se spune că adevăratul diabolism nu poate crea nimic. Tot ce ține de adevăratul diabolism este artificial. Întregul fundament al acestei religii vicioase este furat și contrafăcut. În completare, învățăturile acestei religii sunt anti-viață. Marele scop a acesteia este de a deconecta întreaga omenire de la Adevăratul ei Zeu Creator, care este Satan. Făcând asta, extratereștrii reptilieni – precum și toți aceia care lucrează pentru ei – își pot atinge țelul: înrobirea ființei umane. Satan ne-a dăruit cunoștința și putere. Fără El, omenirea nu are nimic. Se cunoaște faptul că adevărata entitate diabolică este un maestru al minciunilor și înșelătoriei. Ce înșelătorie poate fi mai mare decât aceea în care creația își hulește și blestemă propriul lor Creator? Exact. Iar adepții acestor religii iudeo/creștine fac exact acest lucru …

"IN TAINA INVATATURII MELE, NU ESTE ALT DUMNEZEU INAFARA DE MINE" - Satan, citat din "Pacea fie peste El"